Sayfa 331/534 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1. garan günlük

garantide grafik bakıldığında herşey çok güzel aslında.

Şuan tobo oluşturmaya geri geliyor gibi hisse.Dipte ayrıca ikili dip oluşumu da var ANCAK indikatörümüz tepe yaptı ve dönüş sertleşmeye başladı.

Bu sabah yolladığım grafikte 6.97 görülen sarı destek 7.04 imiş , trendline biraz kaydığı için onu gözden kaçırmışız.Mavi destek 6.60 ta baba gibi kaya gibi duruyor.oraya geldiğinde acaba bu tobo mu yapacak dedirtip bir süre oralarda oyalanabilir gibi geliyor bana.6.60 dan 7 ye kadar tepki de olası.Ben kendi şahsıma yeni dip olasılığını halen daha fazla görmekle birlikte bugün öğrendiğim bazı şeyleri de analizlerden sonra paylaşmaya çalışacağım.

2. usdtry

yakın plan

dolarda sarı bir kama çizdik ve kama dışına çıkıldı demiştik.Dolar yavaştan artmaya başladı ama istediğim performans henüz gelmedi.Yakın planda net görülen grafikte daralma, indikatörün de kırılmış olmasıyla yukarı doğru kırılırsa MAALESEF 8.10 hedefi ortaya çıkıyor zaman içinde.Ben de böyle bir senaryo çizmeyi istemeye istemeye yapıyorum inanın ama bugün gelen enflasyon verisiyle gerçekler gün yüzüne çıkmaya başladı.

Şimdilik yukarı çıkmaktan başka tek şansı yatay takılmak olacak diye bakabiliriz dolara.İnşallah yanılırım da dolar yukarı doğru çıkmaz.

3. xu100

Ulusal 100 endeks düşüş trendi boyunca mavi seviyeden dönmüştü.Orayı kırıp tepkini 101000 e kadar yaptı.Bu akşam ise yine mavi seviyede kapanış geldi.Orayı aşağı geçerse yeni dip beklentimiz netleşmeye başlayacak görüntüsü var bana göre.

4. bugün twetter'de bir yazı okudum ki aynen şöyleydi.

bir bankanın bankacılık lisansının değeri tamı tamına 300 milyon dolar imiş.

Şuan bankaların sadece ve sadece bankacılık lisanslarının 300 milyon dolar ettiğini, bankaların piyasa değerlerinin de düşük fiyat olduğunu; bankaların şube sayılarını, alacaklarını, vereceklerini, kullandırdıkları kredileri düşününce çok çok ucuz konumda olduğunu hepimiz biliyoruz.

.Bu durumda bizim yeni dip olayı nasıl olacak temel anlamda bakarsak onu çözemedim.Yeterli bilgisi, duyumu, öngörüsü olan yazarsa çok sevinirim.

Ayrıca bugünkü enflasyon verisiyle 90 larda olduğu gibi enflasyon-develüasyon sarmalaına girmişsek de borsanın düşüşü yalan olabilir.Dövüz artar, fiyatlar artar ama borsa da artar.Şuan %30 gibi bir rakamı faizden alan yatırımcının borsaya girmesiyle çok daha fazla alma isteği ortaya çıkabilir.Bu durumdan ötürü iyi bir dip yakalayıp borsa için yükseliş senaryoları yazma vakti yakın olabilir.Bu durumları da akıllardan çıkarmamak lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by StGovindha Yazıyı Oku
    Msci deki selale neye delalettir acep???
    Doların dirayetli durmasına o da tepkisini böyle verdi sanırım.

Ellerinize sağlık Sv KOÇ, Sv hpy.
    Şu görüntü ile aşağı devam gibi.
    95200 iyice kritik hale geldi.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık Sv KOÇ, Sv hpy.
    Şu görüntü ile aşağı devam gibi.
    95200 iyice kritik hale geldi.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    95200 evet bence de önemli. Tutup tutmadığına bakacaz. Dolarda da düşen trend çizgisi yarın 6.13 ten geçiyor. Onda da oraya bakacaz.

dolar
    h4

Sayfa 331/534 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •