Sayfa 331/464 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. Çelebi bi sus........ isine geleni aliyosun sonra masal anlatiyosun. Eminim al sat yaptigina. Yukselince veriyon ky ya sonra alttan aliyon. Cikmissin ahkam kesiyon burda. Hanginiz farklisiniz sanki. Sus ki faydan dokunsun hic olmazsa arkandan sogen olmaz....

2.  Alıntı Originally Posted by mt_saglik Yazıyı Oku
    Çelebi bi sus........ isine geleni aliyosun sonra masal anlatiyosun. Eminim al sat yaptigina. Yukselince veriyon ky ya sonra alttan aliyon. Cikmissin ahkam kesiyon burda. Hanginiz farklisiniz sanki. Sus ki faydan dokunsun hic olmazsa arkandan sogen olmaz....
    Niye gocundun.çelebiye laf atacağına big denen matbaacıya sogsene,burda gelip ahkam kesiyon herkes fikrini söyleyecek burası özgür alan.

3. Hunter akıl yoksunlugumu var. Bir insan elinde olan hisseyi niye karalar. Elinde degse olmayan hisseye niye yazar aciklarmisin. Senin celebin hisse varsa niye dusurmeye ugrasiyor hisse yoksa niye olmayan hisseye yorum yapiyor. Mantikli bir aciklama yap canimi ye.

4. Sana gelelim hisse varmi sende erkekce yaz. Yoksada sen avukatimisin. Hissede olmayanlar ne diye hisseyi kotuluyor. Siz ne ayaksiniz ikiniz. Millete amacinizi yazinki herkes tanisin sizi

5.  Alıntı Originally Posted by mt_saglik Yazıyı Oku
    Sana gelelim hisse varmi sende erkekce yaz. Yoksada sen avukatimisin. Hissede olmayanlar ne diye hisseyi kotuluyor. Siz ne ayaksiniz ikiniz. Millete amacinizi yazinki herkes tanisin sizi
    Burası fikir alışverişi yapılan yer,sizin çelebiye laf söylemenizi anlamıyorum.big in yalanlarını ortaya çıkarıyor arkadaş siz niye üzülüyorsunuz buna.
    Bişey daha düşecek yazmayla kağıt düşmez.dont panik.

Ulaşı severim erkekçe yazayım kağıt yok ama almayacağım anlamı çıkmasın.
    İnşallah herkes kazanır.kimsenin agresif yazılar yazarak moral bozmasını istemem.zaten moraller bozuk. İyi bişeyler yazın da biraz neşe gelsin yavv.

6.  Alıntı Originally Posted by mt_saglik Yazıyı Oku
    Sana gelelim hisse varmi sende erkekce yaz. Yoksada sen avukatimisin. Hissede olmayanlar ne diye hisseyi kotuluyor. Siz ne ayaksiniz ikiniz. Millete amacinizi yazinki herkes tanisin sizi
    Arkadaşım muhtemelen zarardasın bu hissede,yazılarından bunu anlıyorum...Ama seni bu ruh haline,bu kadar beklentiye sokan ben değilim...işte size bunu göstermeye çalışıyorum...Bu hissede Ayhan ÖZTÜRK ile beraber iş yaptı bu vatandaş,sonra da muhtemelen kafasına malı yedi.Şimdi sizleri beklentiye sokup,bi şekilde paçayı kurtarmaya bakıyor.Ayık olun diyorum,bu yüzden zaman zaman bu topiğe uğrayacağım.

7. Sevgili hunter-sipek teşekkür ederim sana...Bu arada hunter ı tanımam,etmem.Beraber iş tuttuğumuz falan da yoktur..Ama birkaç hisse topiğinde karşılaştık kendisiyle,hala da karşılaşıyoruz.Kendisini bizzat özel mesaj ile dagi topiğinde satma,tut diye uyarmışlığım vardır.Lakin mesajımı geç görüp,kağıdı sattığını iletmiştir bana.Sonra dagi 1,35---3 hareketini yaptı...Ben sizlerin kötülüğünü asla istemiyorum...Ben hisse.netin 2003 yılından beri üyesiyim...Biz hep burdaydık,burda olacağız mümkün olduğunca...Kimsenin ahını alıp para kazanmaya çalışmayız.

8.  Alıntı Originally Posted by ÇELEBİOĞLU Yazıyı Oku
    Sevgili hunter-sipek teşekkür ederim sana...Bu arada hunter ı tanımam,etmem.Beraber iş tuttuğumuz falan da yoktur..Ama birkaç hisse topiğinde karşılaştık kendisiyle,hala da karşılaşıyoruz.Kendisini bizzat özel mesaj ile dagi topiğinde satma,tut diye uyarmışlığım vardır.Lakin mesajımı geç görüp,kağıdı sattığını iletmiştir bana.Sonra dagi 1,35---3 hareketini yaptı...Ben sizlerin kötülüğünü asla istemiyorum...Ben hisse.netin 2003 yılından beri üyesiyim...Biz hep burdaydık,burda olacağız mümkün olduğunca...Kimsenin ahını alıp para kazanmaya çalışmayız.
    Hatırladım.dagi yi yaz başında 145 lerden mi ne satmıştım sonra bayağı gitti.ulaşın çift tavanında bayağı kazanmıştım yazın kar açıkladığı gün 19 ağustosta o yüzden ulaş sevdiğim bir kağıt olsamda olmasamda 2 nin üstüne atmadığı ve batmadığı sürece favori kağıdımdır. big de fikrini söylesin ona da karşı değiliz kimseye zorla aldırmıyorlar.big çok bilmiş tavırları ve ky yanında olmayan tavırlarıyla itici yoksa ona da ihtiyaç var tabii

Sayfa 331/464 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •