Sayfa 331/344 İlkİlk ... 231281321329330331332333341 ... SonSon
Arama sonucu : 2751 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1. 18 Milyon TL sermayeli şirketin heryeri halka açık olsa ne olur ? Bence hiçbir önemi yok. Tam tersi şirketin mevcut performansını sürüdürmesi durumunda yabancı veya yerli fonların alım yapmasına daha rahat imkan vereceğinden faydalı olarak değerlendiriyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Bistte büyük bir düşüş olmasın, ülkede defacto bir durum olmasın,
    önümüzdeki hafta kapanışı 460/500 arası bir yerde olur diye düşünüyorum,
    Hissemizde konsolidasyon sürecinin bittiğini düşünüyorum, son 2/3 gündeki işlem hacminin de konsolidasyon sürecinin bittiğinin işareti olarak değerlendiriyorum.
    Sayfamızı biraz canlandıralım ortaklar, niye yazmıyorsunuz , bir şeyler öğrenelim,
    Borsada 10 yorum yapıp , 7 sini tutturana üstadı azam derim, şimdiye kadar hiç böyle birini görmedim,
    Benim 10 yorumun 4/5 tanesi doğru , 4/5 tanesi yanlış çıkar pek dikkate almayın,
    Ama hep zor yorum yaparım, mesela adam 450 lira olan hisseye 455 olacak der sonra bildim diye sevinir, böyle basit yorumları sevmem,
    Savaş harp darp çıkmazsa en geç en geç , 2025 haziran bist en az en az 13000/14000 olur , belki 20000 e kadar yolu var,
    Bizim göltaş da 2025 mayıs hazirana en az en az 1500/1600 lira olur, eğer göltaş mayıs hazirana en az 1500/1600 lira olacaksa, en geç en geç önümüzdeki 1/1,5 ay içinde lira zirvesi 650 lira civarında olması gerekir diye düşünüyorum haaaa güzel bir kap atar tüm yorumlar yeni baştan yapılır.

3.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Sayfamızı biraz canlandıralım ortaklar, niye yazmıyorsunuz , bir şeyler öğrenelim,
    Borsada 10 yorum yapıp , 7 sini tutturana üstadı azam derim, şimdiye kadar hiç böyle birini görmedim,
    Benim 10 yorumun 4/5 tanesi doğru , 4/5 tanesi yanlış çıkar pek dikkate almayın,
    Ama hep zor yorum yaparım, mesela adam 450 lira olan hisseye 455 olacak der sonra bildim diye sevinir, böyle basit yorumları sevmem,
    Savaş harp darp çıkmazsa en geç en geç , 2025 haziran bist en az en az 13000/14000 olur , belki 20000 e kadar yolu var,
    Bizim göltaş da 2025 mayıs hazirana en az en az 1500/1600 lira olur, eğer göltaş mayıs hazirana en az 1500/1600 lira olacaksa, en geç en geç önümüzdeki 1/1,5 ay içinde lira zirvesi 650 lira civarında olması gerekir diye düşünüyorum haaaa güzel bir kap atar tüm yorumlar yeni baştan yapılır.
    Sayın aloneman42
    İsabet oranınızın son derece yüksek olduğunu önce de yazmıştım. Övülme ihtiyacınızın olmadığını biliyorum. Ancak yine de övgüyü hak ediyorsunuz. Analizlerinizi dikkatlice okuyorum. İyi ki varsınız.
    Umarım bu öngörünüz de tutar. Anormal bir durum olmadığı müddetçe BIST 100'ün 13-14 000'lere gelmesi kuvvetle muhtemel.
    Özellikle faiz indirimi haberleri doping etkisi yapacak görünüyor. Bugün ilk defa işlem hacminde uzun zamandır göremediğimiz ciddi denilebilecek bir artış oldu.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Hadi düşüncemi yazıya dökeyim işin enerji kısmı beni daha çok ilgilendiriyor Göltaş enerji Eşen 1 Eşen 2 mevcut arazilerinde enerji yatırımlarını çeşitlendirmek amacı ile GES ile RES Enerji yatırımlarının fizibilite vede alt yapı çalışmalarını bitirip ilgili bakanlıklara dosyalarını tamamladıklarını bildirdiklerini faaliyet raporlarında okudum yakın zamanda haberi olacağına pek ihtimal vermiyorum gerçekte bu alanda yatırım düşünceleri var ayrıca Dünya Bankası yakın zamanda temiz enerji yani Yenilenebilir enerji kullanımı çabalarını desteklemek için türkiye ile 1 milyar usd anlaşma imzaladı bizi ne kadar etkiler bilemiyorum bu konudan bağımsız göltaş enerjinin bünyesindeki res vede ges haberi duyulsa bile bambaşka boyuta geçerizki inanılmaz fiyatlamalar olur ben olaya bu yönüyle bakıyorum çimento işi standart devam ediyor düşüncem budur beni heyecanlandıran enerji boyutu şirketin YTD değildir iyi hafta sonları esen kalın

5. adet haline geldi bunların bilanço gönderimi son gün ne varsa paralarımı sayamıyorlar

6. göltaşta ortaklardan sayın ismail tarman ın ortaklık içindeki payı sürekli değişmekte yani al satlarla ister tahta üzerinde işlem ,isterse fiyat oluşumlarına katkı denilsin, kap ta sürekli ortaklık oranı değişmekte .aldığım ekran görüntülrinde bazı oranlar şöyle 9 ekim 2024 te kaptaki resmi ortaklık yapısındaki oran %6.31iken 8 kasumdaki kap taki oran 5.98 de bugün açıp bakınca 6.09 oran görülmekte .yani kısacası %5 üzerinde oran üzerinde ve alım satımları kap ta ilan edilme zorunluluğu yok ..ama ortaklık oranı her gün farklı oranlara ulaşabilmekte .bistte bazı şirketlerde ortaklar/sahipleri tüm alım satım işlemlerini şeffaf bir şekilde belirtmekten kaçınmıyor .bizlerse her akşam sabah kap kontrolü yapıyoruz .o yüzden sizlerde ara sıra kap tan ortaklık yapısındaki değişim kontrolleri yapın .bakalım bilanço sonrası ne olacak .ne kadarlık bir alım satımla ortaklık yapısı küsuratlarla oynanmaya devam edecek

7. bu konuyla ilgili geçen hafta yatırımcı ilişkilerini aradım ,ve kendilerine %5 üzeri ortaklık payı olduğu için sayın tarmanın alım satımlarını bildirmesi gerekmiyor mu diye de sordum ..kendileri spk yönetmeliğinde böyle bir şey olmadığını sadece %5 i geçince bildirim yapma zorunluluğu olduğunu ve ortaklık paylarındaki değişimi kap ta bulabileceğimi söylediler..ben de zaten oradan her zaman takip ettiğimi söyledim.yani spk mevzuatını açıp bakınca, kendi adıma yanlış bildiğimi ve yatırımcı ilişkilerinin dediği gibi böyle bir zorunluluk olmadığını öğrenmiş oldum.

8. 540 milyon kar geldi,
    biraz düşük ama yine de kar kardır...

Sayfa 331/344 İlkİlk ... 231281321329330331332333341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •