Anladım. Çok teşekkürler. Ben de alctl in satislari gecen seneye göre dustugu 69 milyon satista 67 milyon maliyeti oldugu efk da eksi 2..× milyon yazdigi icin buna paralelde degerlemesi dustu diye dusunmustum.
Ciğerci dostum, sen müthiş birisin.Bizleri yani ky leri temsil ediyorsun. Sen dürüstsun fakat piyasa bukalemun .Umarım biz dürüst ky ler kazanır sonunda. Çünkü biz firmanın ederine göre alıyoruz.Serefsizler ise spekülasyonlara oynuyor.Insallah tüm oyunlari ellerinde patlar alçakların. [emoji34]
İçlerinde patlasın inşallah. Gök girsin kızıl çıksın. Milletin çoluk çocuğunun rızkı var burada. Böyle kazanılan paradan hayır mı gelir? Allah onları kahretsin. Amin
Anladım. Çok teşekkürler. Ben de alctl in satislari gecen seneye göre dustugu 69 milyon satista 67 milyon maliyeti oldugu efk da eksi 2..× milyon yazdigi icin buna paralelde degerlemesi dustu diye dusunmustum.
Onu senin gibi iyi niyetliler öyle görür. Niyet bozuk olduğunda başka türlü görürsün. Bakış açısı ve niyet önemli. Allah bu kötü niyetle para kazananların, kazandıklarının hayrını göstermesin. Ahirete de bırakmasın. Amin
Zararın 28 milyonu ertelenmiş vergi gideri uzun ve kısa vadeli borç değil fakat daralan pazar hacmi malum
Bu topikte hisseyi karalayanların geçmişte başka hisselere yaptıkları yorumlara bakın bir tane aklı başında mantıklı yorum yapmışlarmı.İşleri güçleri tırıvırı muhabbet
Yer İmleri