Dıvıze dusuk faiz verdıklerındenn 4 vadelimi kapatıp Uçtum kaldı 1 hesap vadesi 16 mayıs.sıra onda.2019 da 4-4.5 faiz rsnından 1 e geldık .Olacak iş mi.begenmezsem kiracıyı ve fıyatı vermem evi kiraya.gerekırse boş kalsın ev...Mantık bu...ytd
Dıvıze dusuk faiz verdıklerındenn 4 vadelimi kapatıp Uçtum kaldı 1 hesap vadesi 16 mayıs.sıra onda.2019 da 4-4.5 faiz rsnından 1 e geldık .Olacak iş mi.begenmezsem kiracıyı ve fıyatı vermem evi kiraya.gerekırse boş kalsın ev...Mantık bu...ytd
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Bizde öyle yaptık zaten .Dolaresler önce kostüm degıstırıp eros oldu sonra tatıle çıktılar....uzunca bir orta Avrupa tatılınde olacaklar.ytd
7.0589 vurdu çekti.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Ffüs 7.049
UsdTry 7.056
Doğruya doğru demek lazım,iki hafta kadar önce e-devlet ten başvurdum,geçen hafta postacı getirdi,2 x 5 maske
2 gün öncede mesaj geldi git bu kodla eczaneden tekrar maske al diye
Maskelerin kalitesi nasıl diye soracak olursanız,market vb yerlerde kullanmak için 2 hatta 3 tanesini üst üste takın derim,tel yok çok inceler,koruyuculuktan ziyade bak maske verdik demek için yapılmış ve dağıtılmış gibi duruyorlar.
Şahsım;bu sürecin başında parayla maske almıştı 1 kutu,hala onu kullanıyoruz...
Yer İmleri