Sayfa 331/1000 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Dıvıze dusuk faiz verdıklerındenn 4 vadelimi kapatıp Uçtum kaldı 1 hesap vadesi 16 mayıs.sıra onda.2019 da 4-4.5 faiz rsnından 1 e geldık .Olacak iş mi.begenmezsem kiracıyı ve fıyatı vermem evi kiraya.gerekırse boş kalsın ev...Mantık bu...ytd

2.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Dıvıze dusuk faiz verdıklerındenn 4 vadelimi kapatıp Uçtum kaldı 1 hesap vadesi 16 mayıs.sıra onda.2019 da 4-4.5 faiz rsnından 1 e geldık .Olacak iş mi.begenmezsem kiracıyı ve fıyatı vermem evi kiraya.gerekırse boş kalsın ev...Mantık bu...ytd
    Yakinda negatif faiz verirlerse sasirnamak lazim.

3.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Elinizdeki dövizi düşük faizle bankada tutmak doları baskılamak için adamların eline silah vermektir bu kadar basit.
    Faiz vermiyorsa fiziki çekmek en mantıklısı bırakın bankalar köpek gibi peşinizden koşsun.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. sabah sabah keyfim geldi grafiğin ne olduğunu hayal gücünüze bırakayım d ile başlayan birşey :D

damat tut damat kaçırma doları bak 106 olunca bakalım nerenle tutucan.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Bizde öyle yaptık zaten .Dolaresler önce kostüm degıstırıp eros oldu sonra tatıle çıktılar....uzunca bir orta Avrupa tatılınde olacaklar.ytd

6. 7.0589 vurdu çekti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Ffüs 7.049

UsdTry 7.056

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Daha maske gelmedi yav. Beni ne sanıyorlar acaba . Gururlandım biraz . Demekki beni virüs bulaşamayın insanüstü bir varlık olarak görüyorlar.
    Doğruya doğru demek lazım,iki hafta kadar önce e-devlet ten başvurdum,geçen hafta postacı getirdi,2 x 5 maske
    2 gün öncede mesaj geldi git bu kodla eczaneden tekrar maske al diye

Maskelerin kalitesi nasıl diye soracak olursanız,market vb yerlerde kullanmak için 2 hatta 3 tanesini üst üste takın derim,tel yok çok inceler,koruyuculuktan ziyade bak maske verdik demek için yapılmış ve dağıtılmış gibi duruyorlar.

Şahsım; bu sürecin başında parayla maske almıştı 1 kutu,hala onu kullanıyoruz...

Sayfa 331/1000 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •