Sayfa 331/751 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Geçen yıl benim oğlanın ortaokuldaki sınıf arkadaşları bitcoin başarılarını anlatıyorken oğluma bu 60.000'den 10.000'e düşerse şaşırmam demiştim. O zamandan beri bitcoin düştükçe çocuğa bak gördün mü diyorum aklına iyice kazınsın diye. Yeter yüz kere söyledin anladık asla kriptopara almayacağız diyor mesaj yerine ulaştı
    BTC ve ETH orda ayrı tutuyorum, diğerleri sakat. Luna denen coin, piyasa değeri olarak 3. sıraya kadar yükselmişti sonra SIFIRLANDI…

10,000 lerden alırım ama 😂 . Orda Nasdaq small- cap endeksi eski zirveye doğru yol alırsa, coinlerde dip yaptığı yerden x2 gidebilir.

Bizim ortaokulda kantinden simit alacak kadar anca paramız vardı. Şimdi çocuklar coinlere bile bulaşmış 😂

2. Tekfen bile vadeyi zirvede kapayacak gibi. Sen yat Turco

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Banka değerlemesi zor iş.. Ben orda dolar bazlı bakıyorum. Aldın mı derseniz, bende almadım. Bir süre daha iskontolu olabilir diye düşündüm ve son 1 aylık hareketi kaçırdım…

Özel bankaların artık 2-2,5 milyar dolar da olması komikti. Aksen 2 milyar dolar 😂
    Alanlar oldumuu😂😂
    Olduuu.
    1.89 a sattımııı
    Sattıı😂😂

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    BTC ve ETH orda ayrı tutuyorum, diğerleri sakat. Luna denen coin, piyasa değeri olarak 3. sıraya kadar yükselmişti sonra SIFIRLANDI…

10,000 lerden alırım ama 😂 . Orda Nasdaq small- cap endeksi eski zirveye doğru yol alırsa, coinlerde dip yaptığı yerden x2 gidebilir.

Bizim ortaokulda kantinden simit alacak kadar anca paramız vardı. Şimdi çocuklar coinlere bile bulaşmış 😂
    Zengin bir öğrenciliğin olmuş😂😂

5.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Zengin bir öğrenciliğin olmuş😂😂
    Evet. Kalbimiz zengindi. Simiti kızlarla paylaşırdım 🤪

6. Bugün elektrik ve gaz zamları belli olur.. Acımadı ki diyenlete gelsin

7. dede aynı gomlek, pantolon, aynı ortam ve iklim şartlarında(kapalı hava) bu sefer angen demiş ve hisse tavana gidiyor)

Bu videolar önden hazır da günü gelince mi piyasaya salıyorlar

https://twitter.com/Dedeciragi/statu...M2UiGD0s5t0wow

8.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    dede aynı gomlek, pantolon, aynı ortam ve iklim şartlarında(kapalı hava) bu sefer angen demiş ve hisse tavana gidiyor)

Bu videolar önden hazır da günü gelince mi piyasaya salıyorlar

https://twitter.com/Dedeciragi/statu...M2UiGD0s5t0wow
    Kesin var bir dümen

Sayfa 331/751 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •