Sayfa 332/948 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. 2nci seans

Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    O Şirketin mali tablolarına ulaşabilen varsa madalya verelim o olmadan nasıl 1 milyar ciroya gidecek bilemiyorum ? O zaman patron çok hayalperest

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    patron zaten silvirline grup olarak cirodan bahsediyor. sadece halka açık şirketten değil.

3.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    patron zaten silvirline grup olarak cirodan bahsediyor. sadece halka açık şirketten değil.
    Sn paradox
    Ürettiğim malı 5 liraya pazarlamaya versem oda 10 tl ye satsa grubun cirosunu 15 mi hesaplayacağız bu durumda?

Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Sn paradox
    Ürettiğim malı 5 liraya pazarlamaya versem oda 10 tl ye satsa grubun cirosunu 15 mi hesaplayacağız bu durumda?
    sn. knox, bence patron basındaki konuşmalarında ciro olarak bu şekilde dikkate alıyor. başka türlü 1 milyar tl cirolara nasıl ulaşacak sadece halka açık şirket. ayrıca bu iki firma arasındaki bilemediğimiz kar paylaşım yüzdeleridir beni en başından beri en çok düşündüren. patronlar genelde pek sevmezler küçük yatırımcıyla kar paylaşmayı çünkü. bol kazançlar dilerim

5.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Sn paradox
    grup içi ve grup dışı satış dağılımı tabloları hazırlanıyor olmalı.

grup dışı satışları 1 milyon olarak algılıyorum ben o haberden. dediğiniz gibiyse kendilerini ve bizi kandırmış olurlar. olan da bize olur bu durumda...
    Not: Benim yazdıklarımı dikkate almayın zarar edebilirsiniz. Asla YTD.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Sn paradox
    Aslında yazılarımı azaltmak istiyorum. Şimdilik bu soruya olsun cevap vereyim. 15 lira diye hiç hesap olur mu arkadaşlar. Tabiiki 10 lira ciro çıkar.(sizin sorunuz anlaşılsın diye söyledim, yoksa 10 lira çok abartılı)
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Ayrıca 5 liraya pazarlamaya verdiğim malı, pazarlama en fazla 6 liraya satabilir. 10 lirayı kim bulmuş, bizimkiler bulsun. Yani ciro:6 lira olur. Hadi en fazla 6.5 lira. İkisini toplamayın yanlış hesap bulursunuz.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

umarım ki firma hepimizin düşündüğü ve beklediği anlamda çok dürüsttür. neticede aynı gemideyiz.

Sayfa 332/948 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •