Ekonominin durgun olduğu, bilançolarda karların çok düşük veya zarar geldiği bir ortamda gayet güzel bilanço,
Hisse fiyatına etkisi bence nötr olur, inşallah şaşırtır bizi.
Ekonominin durgun olduğu, bilançolarda karların çok düşük veya zarar geldiği bir ortamda gayet güzel bilanço,
Hisse fiyatına etkisi bence nötr olur, inşallah şaşırtır bizi.
Konsolide olarak 2024 3. çeyrekte zarar yazılmış ve GÖLTAŞ'ın payına 1.358.420 ₺ düşmüş.
Diğer yandan hisse başı defter değeri ise 420₺'ye yükselmiş.
Kendi adıma yüksek faiz ortamındaki en kötü dönemin geride kaldığını ve halihazırda bu bilançonun fiyatlandığını düşünüyorum.
Buna rağmen hisse fiyatının bilançoya kısa vadede sınırlı negatif tepki vereceğini beklemekle birlikte, orta uzun vadede ise faizin düşmeye başlaması ve buna paralel kentsel dönüşüm hikayesinin ön plana çıkmasıyla, karlılığın yüksek olduğu çeyreklerin oluşturacağı potansiyel nedeniyle pozitif taraftayım.
Kısada yanılmak, orta uzunda ise yanılmamak umuduyla.
Cümleten bol, bereketli ve da kalıcı kazançlar...
Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
kap ta sayın ismail.tarmanını bugünkü ortaklık oranı %5.94.....
2024 6 aylık bilançoda 6 aylık satış 2.542.999.000 brüt kar 873.452.000 favök 589.000.000 net kar 496..581.859.
2024 9 aylık bilanço 9 aylık satış 4.257.754.426 brüt kar1.444.732.811favök 926.965.917 iken
yani buraya kadar her şey çok iyi fakat ne hikmetse net dönem karı sadece ve sadece 539.516.255 oluyor .bilanço dipnotlarını ve alt kalemleri çok iyi okuyanlardan yardım talep ediyorum matematikte oran orantı ile elde edilecek sonuçlar bu enflasyon muhasebesi nedeniy lemidir bilinmez son gelen bilançolarda bambaşka boyutlar kazanmakta
El insaf ya , bu bilançoya bu kadar düşüş mü olur, hadi -%3/4 yap , bu ne yav -%8, ayıptır ya.
amacım kimseye al sat tut telkininde bulunmak değil, en son 450 den , 410 seviyelerine düşüşümüz çoook moralimi bozdu , hiç bir açıklaması yok,
Çok kararsız kaldım gö.taşı satıp afyon mu alsam diye düşünüyorum ,
Afyonun son 2/3 aylık hareketlerine bakınca , yavaş ama uzun vadeli bir yükseliş yapabilir diye düşünüyorum,
Batısöke çimentonun 7 liradan 95 lira olduğu gibi,
Çok kararsız kaldım, biraz daha bekleyelim bakalım gö.taş ne olacak.
Bilançoyu satıyorlar beğenmediler rasyonel bir durum değil bende yüklü malda yakalandım aynı zamanda piyasaya yakınım herkesin söylediği tahtayı tarman baskılıyor bende katılmıyor değilim geçmişteki siciline bakarak olduğu bütün tahtalar sıkıntılı hangi çimentoya gidelim bilemiyorum Afyonla göltaşın bölgeleri aynı göltaş grup şirketleri açısından bana daha avantajlı geliyor faizler düşşün rusya savaşı bitsin gazzedeki durum normalleşsin çimento şirketlerinin tamamı ihracata yönelir yetiştiremezler iç pazardada talep artacak avrupa çimentodan çıktı hemen hemen çimento kot taşlama vs vs işler genelde pis işler kansorejen yüksek üretimler dolayısıyla bizim gibi ülkelere kaydı üretimler enseyi karartmamak lazım diye düşünüyorum ytd değildir
Yer İmleri