Originally Posted by myfinans İstinyelilerin çoğu eksi ama. O kim ustadim hissemi demek istediniz
Originally Posted by jmk99 Benden kaçan biri... Emmi bayan olsa senden kacmaz aksine saldirir
Originally Posted by Webster O kim ustadim hissemi demek istediniz BİST endeks yeşillenemedi bugün de dedimdi. BİST İstinyede
Originally Posted by Webster Kim emmi aydin mi? Degil Bir defa resmini koymustu selcukla Kara bir cocuk Web kumsalın güneşi karartıyor
Originally Posted by myfinans Sizde duruyormu GL1 hala. Baya bir eksi yazdı.İyi sabrettiniz valla. İlk alıp satmıştım biliyorsunuz 2. Parti alımlarım duruyor hatta çok az bi artıda desem inanır mısınız
Webster fitch görünüm yükseltir mi Ne dersin buna
Bu başlıkta doktor vardı . Bir Ayağımın çukur kısmı tam ortası ağrıyor basamıyorum . Bunun için MR gerekir mi hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by aydinc Belki ufak bir doku zedelenmesidir yada başka şey Bunun için bu derece yüksek radyosyona maruz kalinmamali Bir röntgen yeterli olabilr Mr de yüksek derecede radyasyon alınıyor Ya sallama Mr da radyasyon yoktur
Forum Rules
Yer İmleri