Sayfa 332/1002 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Selamlar sayın Camit, biraz geç cevap verdim kusura bakmayın lütfen. Ben de hem IIS, hem FYA hem de IAF fonları var. Geçen hafta İstanbul Portföy ile ben de konuştum, özellikle IAF'taki ağırlığınizi arttırabilirsiniz dediler, ben de biraz daha o tarafa yatırım yaptım. Benim şahsi düşüncem zarara kesinlikle mal vermemektir, İstanbul Portföy serbest fonlar konusunda oldukça başarılı ve bu başarısını yine gösterecektir. Hem satıp parayı nereye bağlayacağız ki. Şu anda borsa dışında çok da mantıklı bir yatırım aracı da yok. Faizler zaten çöp olmuş durumda, ve kazancın borsa tarafında olacağıni düşünüyorum. Evet Rusya ve Ukrayna tarafında hala sikintiliyiz ama bu işin çok da uzun surmeyecegini düşünüyorum.

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    IIS ve FYA benim Istanbul portföydeyken bile bu kadar kötü olmamıştı. IIS aylıkta -18 olmuş. İnanılmaz bir şey. Birde IIS için hep risksiz fon diyorlardı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Daha kotuleride var GZN fonundaki zararim yaklasik %30 civari. IPB de %14 zarardayim. FJB de %17 zarar. Neyseki pek kafaya takmiyorum portfoyun %20 si bunlarda. Yapacak birsey yok mecbur bekleyecegim. Belki yaz basi belki 2023 cikariz duzluge. Yakin zaman icin pek umidim yok.

Bugun kismen kol kestim , gostergeler cok ic acici degil, bizde kur baskilandigindan yabanci fonlar direkt eksi yazmaya devam ediyor

4. IPB bu aralar baya kötü gidiyor.
    Çok övdük zamanında şimdi aşırı berbat aksiyon alıyorlar
    Saygılar.

mkk da gene veri yok
    bunun niye sikintisi oluyor yahu...........
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Daha kotuleride var GZN fonundaki zararim yaklasik %30 civari. IPB de %14 zarardayim. FJB de %17 zarar. Neyseki pek kafaya takmiyorum portfoyun %20 si bunlarda. Yapacak birsey yok mecbur bekleyecegim. Belki yaz basi belki 2023 cikariz duzluge. Yakin zaman icin pek umidim yok.
    Evet sayın BlackMirror, IPB bende yok ama İstanbul portföyün bir fonu olduğu için maalesef bu fon da durumdan kötü etkilenmiş görünüyor. Yapacak çok da birşey yok, geçen gün Turgay bey de son 15 yıldır hiç böyle bir durum yaşamadım diyordu ama asıl kazancın da borsadan geleceğini söylüyordu. IIS ve FYA fonlarını başarılı buluyorum ve günlük hareketlere pek de takılmamak lazim bence. Bende GZN yok ama bunun kardeşi olan GZM fonu var, maalesef çok kötü yönetiliyor. Dün de 195'lerden TÜPRAŞ aldılar, bakalım daha ne kadar sabır göstereceğim.

7.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    IIS ve FYA benim Istanbul portföydeyken bile bu kadar kötü olmamıştı. IIS aylıkta -18 olmuş. İnanılmaz bir şey. Birde IIS için hep risksiz fon diyorlardı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Selamlar Burak bey, IIS risksiz bir fon değil ki. Risk seviyesi 6 diye biliyorum ben. IIP olabilir belki dediğiniz fon. Valla FYA ve IIS de fena tokat yedim ama sabırla taşımaya devam ediyorum, yaapcak birşey yok maalesef.

8. Dün %0.4 düşen osd bigun yüzde 0.2 artı getirdi. Dengesizlik.

Sayfa 332/1002 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •