Sayfa 332/993 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bu arada Işıltı’dan borsaya davet var mı halen?
    aynada gözlerine bakıyordur yanındakilere sorar lan biz bişey yaptık mı diye
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://twitter.com/albatroszero/sta...92754631430147

Kısa filmde küçük yatırımcı hangisi?
    Burada gözleri ışıltılı bir bayan görüyorum. Sonrası ne oldu pek anlayamadım. Mokoko galiba hemde ölene kadar demek ki.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Burada gözleri ışıltılı bir bayan görüyorum. Sonrası ne oldu pek anlayamadım. Mokoko galiba hemde ölene kadar demek ki.
    Memati'nin gözüne mi denk geldi kolundan tutmuşlar öyle geziyor. Allem gözü kör oldu.

Borsada ki bu büyük vurgunu yapanların kanalına bu yaşa kadar abone olamadık ki bir turda temelli emekli olalım a.q Ne vurgun yaptılar pehhhhhhhhhhh....Borsa tarihinde böyle bir operasyon ben hatırlamıyorum ,Galip hisseleri hariç

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İş Bankası, Rus ödeme sistemi MİR'i kullanmayı yaptırımların yönü netleşene kadar askıya aldı-Bloomberg HT
    Avrupanın Vanasını Gazprom kapatıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=bMxtoZXm2hs

Bizim Para Vanasıda ( Swift) kapanabilir diye önlem alınmaya başlamışlar anlaşılan.
    Güneş Ekvatora geldi artık.

FED in bu yılki son toplantısı 13-14 Aralıkta,Karakışın ortasını beklemeye devam derim.
    Güneş ,Oğlak dönencesinden geri döndükten sonra yeni bir karar almanın en uygun zamanı olabilir.21 Aralık sonrası.

Teknik analizden sıkılanlar için Yıldız Analiz.
    Son düzenleme : HURKUŞ; 19-09-2022 saat: 19:27.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bizim kız a101 de çalışıyor iken peynir zeytin sucuk gibi gıda çalıyordu vatandaş cumhuriyet sucuğu hariç kıza dedim aylık belli bir miktar çalana ses çıkarma ödeyelim dedim. Sonra da ayrıldı artık a101 den ama ihtiyaç maddeleri çalıyor vatandaş

Sayfa 332/993 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •