Sayfa 333/928 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by polatalemdar Yazıyı Oku
    Zamanında kol keserek 4.91 den sattım seni . Sattığıma pişman olmadığım tek hissesin . Allah yatırımcısına sabır versin .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    gübre pismanliktir, ama alan için, gübreden son üç yilda kar eden yok, hep zarar ve kayıp yillar, satan kazanıyor bu hissede, cunki daha da düşüyor, 8 lerden 5,50 civarlarında saydı aylarca sonra 4,80 lere indi, oralarda saydı aylarca, sonra 4,20 lere indi, ordada ayni yine, simdi 390 larda aylarca sayar, sonra 3,20 yolculuk ,sonra 2,70 ler, dediğim gibi nerden satarsan sat kâr ancak zarardan kar oluyor, malesef gübrenin durumu turkiyenin ekonomik durumuyla örtüşüyor bana göre.

2. Ege gübre 115 milyon cirodan 7.5 milyon kar etmiş aşağı yukarı yüzde 6-7 kar etmiş.bizim ciroya bakarsak 3.7 milyardan yüzde 6 kar etse 220 milyon kar etmesi lazım ama nerde

3.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Ege gübre 115 milyon cirodan 7.5 milyon kar etmiş aşağı yukarı yüzde 6-7 kar etmiş.bizim ciroya bakarsak 3.7 milyardan yüzde 6 kar etse 220 milyon kar etmesi lazım ama nerde

ortak bizimki de kar ediyor ama bilanço da bunu *** ediyorlar, arpalık şirket, 450 milyon gider olunca kalmıyor, yarı yarıya bolsen 225 milyon kar kalır yine,

Secim var önümüzde gübrenin gideceği yeri görebiliyorum, hükümete yalakalik icin bağış yaparlar gider yine 500 milyon olur ,bize kol almak düşer. Hisse 3 liralardan zor kurtulur artik.

4. Bu şirketi özel sektöre satacaksın 450 milyon TL yedikleri pazarlama ve yönetim gideri yarı yarıya düşer anında.
    Kaç tane gereksiz bedavacı müdür ve yardımcısı vardır kim bilir.

5.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    ortak bizimki de kar ediyor ama bilanço da bunu *** ediyorlar, arpalık şirket, 450 milyon gider olunca kalmıyor, yarı yarıya bolsen 225 milyon kar kalır yine,

Secim var önümüzde gübrenin gideceği yeri görebiliyorum, hükümete yalakalik icin bağış yaparlar gider yine 500 milyon olur ,bize kol almak düşer. Hisse 3 liralardan zor kurtulur artik.
    Aynen Katılıyorum. Seçime mütemadi kasan olan firmalardan birisi elimizde kaldı. Benim kafamda olan kar değil şu aşamada rekor zarar yazar mı yoksa makul seviye de mi tutarlar zararı. Zaten bunun farkında olan BY direk satışa geçti....

6.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Bu şirketi özel sektöre satacaksın 450 milyon TL yedikleri pazarlama ve yönetim gideri yarı yarıya düşer anında.
    Kaç tane gereksiz bedavacı müdür ve yardımcısı vardır kim bilir.
    müdür yetmez onlara birde müdür yardımcıları lazım...başka türlü çiftlik nasıl olacak....çiftlikbankın bir benzeri işte ortak...zehir zıkkım olsun ...

7. Gübretaş birde twitterdan engellemiş beni şeytan diyor git olay çıkar fabrikada öyle asabım bozuk

8.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Gübretaş birde twitterdan engellemiş beni şeytan diyor git olay çıkar fabrikada öyle asabım bozuk

kul hakki yerler menfaatleri icin analarını satar bunlar, çıkar makara takara diye Allahın kitabıyla aralarında alay eder milleti enayi yerine koyarlar, sonra da cuma mesajı yayınlarlar, bunlar acaba muslumanmi diye düşünüyorum ,yoksa papaz kılıklı yahudilermi.

Sayfa 333/928 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •