Sayfa 333/718 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    Bilgisayar karşısından ayrılmaya gelmiyor bist çökmüş 12/13 den ekledim bakalım sonu ne olacak...

bist 1.480 desteginde tutunur mu sizce
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

2. son durum ne sayın ilim abi..

3.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    bist 1.480 desteginde tutunur mu sizce
    tutsa iyi olur tutunamazsa 141 e kadar değebilir gibi...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    son durum ne sayın ilim abi..
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    sağol stop oldun mu abi olmadıysanız stop neresi..

6.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    sağol stop oldun mu abi olmadıysanız stop neresi..
    üstad stop değilim 12/13 den ekleme yaptım...son eklememi 1.08 den yaparım değerse ve düzeltmenin dip yapmasını beklerim bist in...bu mevsimde stop yapmam bu aylarda...benim maliyet 1.14 zaten riski bir miktar taşıyabilirim şimdilik..

tabiki bu benim fikrim...yanıltıcı olabilir kendi fikriniz daha değerlidir bu konularda...benim zaman ve maliyet sorunum yok mayısa dek...kısa vadeciyim ama 2 ay orta vade bekleme zaman dilimim de var satışa imkan sunmaz ise..

7. sağol ılım usta 1.08 bende eklerim .

8.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    sağol ılım usta 1.08 bende eklerim .
    bu arada 1.08 200 günlük ort. aşağı kırması demek uzun vadeli yükseliş trendinin sonlanması demek... bu nedenle 1.08 şuan için mühim...

Sayfa 333/718 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •