Ekrem, Binaliyi iyi sallýyor þu anda TV de ...Sokup çýkarýyor çukura...Çok büyük oynuyor...
CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Ekrem, Binaliyi iyi sallýyor þu anda TV de ...Sokup çýkarýyor çukura...Çok büyük oynuyor...
CANLI: Ekrem Ýmamoðlu: "Beni 'görmemiþlik' ile suçluyorlar. Seçimden yarým gün sonra tüm Ýstanbul'a kendi fotoðrafýný koyanlar 'görmemiþ'tir
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
CANLI
Ýmamoðlu: "Ben toplumu infiale sokuyormuþum, topluma iyi mesajlar vermiyormuþum, hatta Ýstanbul'u hareketlendiriyormuþum... O doðru, nereye gitsem binlerce insan etrafýma topluyorum. Görmek istiyorsa Yýldýrým'ý maça davet ediyorum, gidelim, hareketliliði görelim."
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Ýstanbula bugüne kadar yaptýklarý hizmetlerden dolayý teþekkür etti/ederiz...![]()
' shit show ' ne demek ?
![]()
Yer Ýmleri