Sayfa 333/981 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. Senator grahamin dediklerinden sunu anliyorum. Ustune basa basa bir kac yerde s400 lerin aktive edilmesinden bahsetmis. Yani aktive edilirse yaptirim gelecek. alirsiniz depoda tutarsaniz problem cikmaz gibi.

Biz de aliriz/aldik zaten diyip duruyoruz. Aktive edecez/ettik demiyoruz.

2. S400 vb bizim icin temel mesele degil. MB nin yetersiz rezervlerine ragmen milyarlarca dolari yakmasi, gsyih/ brut dis borc oraninin tarihin en yuksek seviyelerine gelmesi, hazinenin butce aciklarina care icin yoneticilerin para arzini artirip TL yi degersizlestirme adimlarina girismesi, yan yatmis ekonomiyi canlandirmak icin rasyonel hicbir adimin atilmiyor olmasi ve onumuzdeki surecte MB uzerinde olusacak erken bir faiz indirme baskisi kurdaki temel sebepler.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by XMountaiN Yazıyı Oku
    Bu ulke ortadogu ulkesi. Kuzey avrupa degil. Dinin toplumda onemi buyuk. Chpye akpliler dinsiz diyor. Belki bunu yikmaya calisiyor. Bunu bilemeyiz ana dinin oy getirdigi bir gercek. Bunlar da politikaci. Once oy almaya bakacak adam. Etik mi? Belki degil ama bu isler boyle. Simdi hemen dibimizde cipras cikiyor ben ateistim diyor basbakan oluyor. Keske bizde de boyle olabilse ama IMKANSIZ. Cunku orasi avrupa burasi ortadodu. O yuzden fazla sey etmemek lazim dite dusunuyorum.
    Yanlış yapan benim adamımsa hoş görebilirim. İmamoğlu yarın çalarsa da hırsız benim hırsızım mı demeliyiz. Pratikte kullanışlı olması yanlışı doğru yapmaz, yanlışı normalleştirmek ise evet ortadoğu da olur .

4. Dolar 5.7350 civarında, geçen seçim sonrası açılışta bu saatlerde daha fazla düşmüştü, şimdi beklediğimiz kadar düşmedi. Bu düşüş için pek hoş olmadı, resmen G20’yi pek takmadı.

5. Bir ara bakayim dedigim seyi Fatih Sezer arastirmis. Yani enflasyonun dusmesi her zaman faizlerin dusmesini gerektirmiyor.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Piaggio Yazıyı Oku
    Trumpın dalga geçtiğini, dün gaza gelen yandaşlar bile yavaş yavaş anlamaya başladılar.
    yarın yeşillenirse şaşırmam.
    İki gün sonra anlayabilmelerini ummak çok iyimser bir tahmin , bence yaptırımlar gelmeden anlamazlar.

7. geçenlerdede böyle açtı 23 haziran seçim sonrası tam bu rakamlarda dolanıyordu o zaman 5.83 lerden düşmüştü bu sefer o kadar salmadı aşağı bence s400 ler kesin olarak yaptırım gelmeden çözülürse ancak o zaman 5.40-5.50 arası bir yerlere yada 5.50nin hafif üstünde durabilir tahminim faiz indirimleri yüzünden yedek akçe yüksek enflasyon yüzünden olur oda.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Hemen her gün bir devlete sert tepki veren tepkili dışişlerimiz bugün de Libya'ya haddini bildirmiş...

Papaz olmadığımız bir onlar kalmıştı.

Sınır tanımayan bir hırçınlığımız var.

Haklı ya da haksız...

Farketmiyor. Dışişleri bakanı yerine Milli Savunma Bakanı yapsalar bu adamı yedi düvele savaş açmıştık.
    Hayatta ki en samimi 4-5 arkadaşımdan biri , tam 40 yıllık bi arkadaşım var. Mevlüt Çavuşoğlu ile mülkiyeden aynı sınıftalar dı. Onun dediğine göre aslında uysal, silik biriymiş bu bakan.

Sayfa 333/981 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •