Bu hissenin hala devler ligini zaten o geçti,şampiyonluğu hiç fiatlamadı,TS 2 cıvarında endexse göre hurda fiatında,bu ise FB yarısı bile değil,geberik BJK 5 cıvarından 80 üstüne getirdiler,ordan paldır küldür 9 taban çektirdiler,yahu fk,fk diyorsunuzda neden 9 taban çektirdiniz,fiatı 34,şimdi bunuda şampiyon oldu diye aşağıya tabanlamasınlar,çünkü geçmişte hep böyle olmuştu,bakalım bu seferde olacakmı ?,10 üzerine atar atmaz satış baskısına maruz kaldı 9 altına indirdiler,şimdide 10 olması için çırpınıyor
bekliyoruz tradeye devam...ytd.

Alıntı yaparak yanıtla
  Alıntı yaparak yanıtla . şampiyonluk kesinleşince düşüş trendine girer tezi yine işleyecek mi ? ben istatistik bilimine inananlardanım. Bakalım istatistik mi şampiyonluk mu hep birlikte izleyelim. yatırım tavsiyesi değildir.
. şampiyonluk kesinleşince düşüş trendine girer tezi yine işleyecek mi ? ben istatistik bilimine inananlardanım. Bakalım istatistik mi şampiyonluk mu hep birlikte izleyelim. yatırım tavsiyesi değildir.
				 Originally Posted by BACONN
 Originally Posted by BACONN

gs ve fener hisselerindeki hareket beni doğruluyor. GS de Erden Timur'un yönetime girmesi ibreyi GS yönüne çevirebilir diye düşünüyorum. Eğer yönetimde etkin bir konumda olmazsa yandı gülüm keten helva. Yatırım tavsiyesi değildir.
 gs ve fener hisselerindeki hareket beni doğruluyor. GS de Erden Timur'un yönetime girmesi ibreyi GS yönüne çevirebilir diye düşünüyorum. Eğer yönetimde etkin bir konumda olmazsa yandı gülüm keten helva. Yatırım tavsiyesi değildir.

Yer İmleri