Sayfa 333/899 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bugun all in tek kagit sodaya ortak oldum, gecmis 5 yilimi tek kAgitta pistonda gecirdikten sonra solugu eski goz agrim sodada her seyi gomerek tek alimla alarak yaptim , 2 sene onceki cikisi gozleri yasli pistonda beklerken izlerken bu sefer Piston yukselirken bir sirtlan gibi sodada uygun fiyatlarda kalmasi icin dua ettim , fmizp forumu sayfasinda tanirlar soda basina buyuk bela aldi , benden zor kurtulur istedigimi alana kadar elimdekileri, bir kagitta rahatlikla gerekirse 5 sene bekleyebilecegimi test ettim ve sonunda istedigimi aldim , simdi sira sodayla yarim kalan isimizde [emoji1306][emoji1306][emoji1306][emoji1306]
    İsteğiniz hangi fiyat ? Yani hedef fiyatınız

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Gecen sene 6'lardaki kademeler boyle idi:

Simdi boyle:

Sn 666 burdan sizce ne anlamalıyız? 2.3 milyon lot ile örülen duvar kağıdı götürmeyerek insanları bıktırıp sattırma çabası değil mi ? Şahsi görüşüm bu yönde . Son günlerde oluşan tarihi hacimler , hissenin görece ucuz olması ve cari açık vermememiz için zamanla değer kaybettirilecek Türk lirası , 5.9 üstü kapanan dolar kuru ile Şubat ayında gelecek 4Ç bilançosunda 3Ç’e göre yazılacak kambiyo kârı . Yürüme vakti geldi fakat düşüşlerle ve hisseyi belli noktada sabitleyerek lot toplama hareketleri diye düşünüyorum .

O zaman hisse gormedigi fiyatlari test ediyordu, normal olarak kademeler bos olur.

Bankalardaki aciga satis yasagindan dolayi kumarbazlar diger 30 hisselerine gecti. Bu da nasibini aldi. Yanliz burda hisse dusmeye basladiktan sonra Kenenin hic (cok az) satmayip aldigi 28-30 milyon lot var.

4. 5. Ayda yabancı takas oranı % 78
    22/12/2019 yabancı takas oranı % 48
    Günlük açikcılar % 7

5. Oyle buyuk hayallerim yok 7.50 tl benim icin makul orta vade hedefidir

6.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Forumda falan okudum ama gerçek hayatta 12 yıl hatta 5 yıl tutan bile tanımadım.

Ayda 3.000 lira maaş gibi temettü gelirim olsun dersen yılda 36 bin papel eder.
    Bist30 hisselerinin temettü verimi ortalama %4 bilemedin 5.

Hangi sayının %5'i 36.000 eder? 720.000'nin.

Kaçımız 720 bin lira biriktirebiliriz ki? Pehhhh vede hehhh.

720k lira güncel fiyatla yaklaşık 120 bin lot Soda eder. Haaa, 720 bin lira biriktirecek olsam Soda mı biriktiririm len diyenler de çıkabilir. Onları da düşünce geriye sadece 3 kişi kalıyor. Onları da forumda tanıyosunuz zaten.
    Oralet abi guzel noktaya parmak basmissin.

Ben full hissede oldugum icin ve soda alacak param olmadigi icin soda kontrati aldim.

200 kontrata 14 bin yatirdim ve portfoyum 20bin tane soda m varmis gibi degisiyor. Bu sekilde hisse %10 artsa param nerdeyse ikiye katlanacak, duserse de param sifirlanacak. Ya batarim ya cikarim, bu son yukseliste kazancli ciktim, ocakta yukselis bekliyorum, endekste116binlere gelsek yeter.

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Bırakın Bafıtı bufaloyu. Bafıt adam olsa kazandıklarını yer, hayatını yaşar. Gelmiş 89 yaşına hala daha günde 150 sayfa şirket değerleme raporu, sektör raporları okuyormuş.

Herifin serveti 500 trilyar milyar dolar ama sanki tüm parası 50 bin lira ve 22 yaşındaymış da emekliliğini garantilemek için nereye yatırım yapsam diye sürekli okuyor araştırıyor.

Ulen bizim 3.000 lot Sodamız var havamızdan geçilmiyor, ne okuması araştırması beaa, en çok biz ahkam kesiyoruz.

Allah bilir bu dangoz 86 model Buick'e biniyodur ve karısı da 41 modeldir. Ahahsshss

üstadım adamın geceleri parayı çatır çutur yemediği ne malum, tipi mülayim diye hacı dede yaptınız adamı

şaka bir yana, pek çok temettü portföyünde soda görüyorum ama hala temettü amacıyla soda biriktirebilme fikrine alışabilmiş değilim.

8. Sodadaki dolar ve tl bazlı hedefleriniz neler? Vadesini de belirtirseniz sevinirim . Ucuz buluyormusunuz ?

Sayfa 333/899 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •