Sn 666 burdan sizce ne anlamalıyız? 2.3 milyon lot ile örülen duvar kağıdı götürmeyerek insanları bıktırıp sattırma çabası değil mi ? Şahsi görüşüm bu yönde . Son günlerde oluşan tarihi hacimler , hissenin görece ucuz olması ve cari açık vermememiz için zamanla değer kaybettirilecek Türk lirası , 5.9 üstü kapanan dolar kuru ile Şubat ayında gelecek 4Ç bilançosunda 3Ç’e göre yazılacak kambiyo kârı . Yürüme vakti geldi fakat düşüşlerle ve hisseyi belli noktada sabitleyerek lot toplama hareketleri diye düşünüyorum .
O zaman hisse gormedigi fiyatlari test ediyordu, normal olarak kademeler bos olur.
Bankalardaki aciga satis yasagindan dolayi kumarbazlar diger 30 hisselerine gecti. Bu da nasibini aldi. Yanliz burda hisse dusmeye basladiktan sonra Kenenin hic (cok az) satmayip aldigi 28-30 milyon lot var.
5. Ayda yabancı takas oranı % 78
22/12/2019 yabancı takas oranı % 48
Günlük açikcılar % 7
Oyle buyuk hayallerim yok 7.50 tl benim icin makul orta vade hedefidir
Oralet abi guzel noktaya parmak basmissin.
Ben full hissede oldugum icin ve soda alacak param olmadigi icin soda kontrati aldim.
200 kontrata 14 bin yatirdim ve portfoyum 20bin tane soda m varmis gibi degisiyor. Bu sekilde hisse %10 artsa param nerdeyse ikiye katlanacak, duserse de param sifirlanacak. Ya batarim ya cikarim, bu son yukseliste kazancli ciktim, ocakta yukselis bekliyorum, endekste116binlere gelsek yeter.
Sodadaki dolar ve tl bazlı hedefleriniz neler? Vadesini de belirtirseniz sevinirim . Ucuz buluyormusunuz ?
Yer İmleri