Sayın pozitif; bu hissenin 3 yıllık yatırımcısı olarak yazıyorum-rica ediyorum şahsından.Şu an tüm TÜRKİYE bu yazdıklarımı da okuyordur...Küçük yatırımcıyı gecenin 1:30 da olsa 2:00 da olsa uyardınınız teşekkür ediyorum..
Sayın Bahriyeli; trade ediyorum dediniz saygı duydum.Bu hisseye inanıyorsanız trade edin-elinize vuran yok ama lütfen biraz saygı duyarmısınız..Hisseyi karalamaktan keza rahatsız olamayabilirsiniz ancak benim gibi yatırımcılara saygı duymak erdemliliktir diye düşünüyorum...
Sayın Kahırlı sizde 24 saat maşallah hissenin başında olumsuz açıklamalarınız ile mübarek yorulmak bilmediniz.550 tane hisse var seç beğen al...
Demem şu ki; ben bir yatırımcıyım ve inanmadığınız hissede neden yazar durursunuz..Yahu gecenin 2 sinde dahi yazıyorsunuz..
Gölge etmeseniz,hissenin yakasından düşseniz daha şık olmaz mı? Daha anlamlı olmaz mı sizin açınızdan...YTD
sayın ozan gecenin 3 ü de olsa burdan insanları uyarmaya devam edeceğim
paranızı çöpe atmayın 3 yıldır yok mahkemeymiş yok kar amacı gütmüyormuşlar
insanları perişan ettiler
gelinen nokta 500 bin endekste 12 lira şaka gibi
bu bile başlı başına yatırımcıya hakarettir
borsada olmayı haketmiyor
bari getirin 3,5 ada alalım
ben şahsen 3,5 gelirse alırım yoksa 1 lot dahi almam
olan paranızdan da olmayın seçim takvimi de işlemeye başladı
risk almak istemeyen büyük fonlar satışa geçerler diye düşünüyorum. ytd....
yoksa borsadan defolun gidin yakışmıyorsunuz
Ne pozi’nin 3.5 u
Ne kahırlı’nın 2 tl si 200 tl si
Kağıdın hareketlerine sebep değil ..
bu adamlar mı yönlendiriyorlar kağıdı ?
Anlayamadın mı daha be kardeşim ..üstelik eğitimcisin
ayrıca sadece burda 3-5 kişinin yazdığı çizdiği mi var ..bir ton sosyal medya var menfii yönde müspet yönde döneme göre yorumlar yapan ..bir ton aracı kurum hedef fiyatlar veren
vazgeç artık don kişot gibi yeldeğirmenleriyle mücadele etmekten
pozi’nin 3.5 u nasıl canını sıkıyorsa
seninde millete ayar verme çabaların sıktı artık ozan.
Bu kağıda özel benim açımdan hiç farketmez .. 3.5 da olsa 500 de olsa
Pivot noktası bulur işime bakarım
İç – dış siyasete alet olmuş rasyoları makyajlanmış ,kısa aralıklarla yapılan tahsisliler ile sulandırılmış
Başında binbirçeşit musubet olan her dönem hükümetlere sübvantör olmuş
Spekülatif bir kağıt .
Bu tür kağıtlarda senin duymak istemediğinden fazlasını söyleyecek insanlar her zaman olacaktır
Vazgeç artık ayar vermekten.
3 binler nerden aklıma geldiyse
kimse de 3 bin nerden çıktı demiyor![]()
Son düzenleme : bahriyeli; 25-01-2023 saat: 06:28.
BİST bir kumar ortamıdır, yatırımcılık ile uzaktan yakından alakası yoktur. Temel rasyoları kaale alarak BİST'te pozisyon almak %90 ters teper.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri