Bu patronlar kafayı sıyırmıs zaten.hisse gitmesin diye her haltı yiyorlar
 Yeni Üye

Yeni Üye

Bu patronlar kafayı sıyırmıs zaten.hisse gitmesin diye her haltı yiyorlar
 Kıdemli Üye

Kıdemli Üye

Son 1 haftadır , her gün genel olarak iyi başlayıp ilginç bir şekilde son 1 saatte aşağı dönüyor.
Dün kısmen bu değişmişti. Ne zaman ki kapanışa doğru güçlenecek, izleyen günler için umutlanacağız.
Bu trendi değiştirecek etken ise, yakın gelecekte 2017 bilanço performansı olacak.
9 aylık bilanço sonrası takas değişimlerinde yabancıların payı artıyor düzenli olarak, şirketi tanıyan ortaklardan " çelik" , 1,8 den sattığı malın % 90 nı 1,7 fiyatla yerine koydu. En azından geri koydu, bir bildiği vardır umarım:-))
 Kıdemli Üye

Kıdemli Üye

Ya Çelik toplayamadı demek , gitmesin diye tutuyor göstere göstere , çok da aşağı vermiyor anlaşılan seviyelerde anlaşmışlar
 Üye

Üye

Sn Antiseptik takas için şimdiden teşekkür.
15.02.2018 - 15.02.2018 tarihleri arasında GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile
ilgili olarak 1,7 - 1,7 TL fiyat aralığından 38.173 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Tarafımca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki
paylarımız/oy haklarımız 15.02.2018 tarihi itibariyle %7,3 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
ÇELİK ULUSLARARASI NAKLİYAT TİCARET VE TURİZM A Ş
Yine sessizlik çöktü hisseye.. firtına çıkar mi ki😊
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
patronların toplaması iyidir..artık neredeyse dip seviyeleri 1,67-1,70 aralığı oldu....geçmişte bu hissede yorum yaptığımda bu hissenin yeni dibi artık 1,70 ler olacak demiştim...şu anda neredeyse bu olmuş..en son 1,92 leri görmesi bile çok heyecan vericiydi...bir ara artık tamam 2,00 ları görecek demiştim...
şirketin ciroları çok güzel olmuş yanlız tek çekince tıpkı geçen yıl gibi son çeyrekte bir dalavere yapıp karlarını düşük gösterme ihtimalleridir..bu ihtimal olmazsa bu çeyrekte zaten 10 milyon tl civarı bir kar beklentimiz vardı..ama yok yine hile hurda işlerine girirlerse o zaman da 2-3 milyon gibi bir kar gösterirler..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri