Sayfa 334/964 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    gerçekleşirse b ku yedik

2. yemeyin milleti 12-13 tl gibi bi hedefi olduğu görülüyor normal şartlarda.Ki yabancı alımları destekliyor.Yine yatırım tavsiyesi değil tabiiki.

3. https://i.hizliresim.com/AzA8JX.png

Bir üst kanala gectiginin teyidi için haftalık 7.90 üzeri kapanış yapmasını beklerim.Gecerse üst bant hedefi olabilir. Aksi halde kanal desteğine salabilir.

Şahsi düşüncemdir.Yatırım tavsiyesi asla değildir...

4. Eğer 7.60'lardan geri dönüp 8 üstü kapatsaydi geri döndü diye atlayan çok olurdu. Böyle olunca girmeye cesaret eden kalmadı sanırım... Haftalık grafikte syn duzn çizmiş olduğu banta girerse yükü epey azalmış durumda... Seçim sonucu ne olursa olsun ipek ve Koza grubu her türlü hareketli olacaktır. Olumlu görüyorum ben...
    İnşallah üzmez...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

5. Geçenlerde İpek’te Flama görüyorum dedi. 1,2 saate kalmadan , 7,70 lerden 8 üstüne attı. Kozada düşen Elmas var dedi 2.3saat sonra yuvarlandı. Şimdide İpek bir süre düzeltmede diyor? İnanmak istemiyorum. Kuşlu siteden.

6. Arkadaşlar bu takaslardaki maliyet hesabı gerçeği yanstıyormu?
    Örneğin 5 Deniz aldığını 8 den satsan, tekrar 7 ,50 den alsan .takasdaki maliyet gerçek maliyetten yüksek gözüküyor, ben buna anlam veremiyorum.

7. Hafta sonu Kozaa ve İpeke forumlarda yazılanların da gösterdiği üzere kafalar iyice karışık... Her ihtimal mevcut... Ve maalesef güzel bir çıkışın ardından riskler devreye girdi...

BİST'in son haftalardaki düşüşünün devam etmesi de ayrı bir mesele...

Böyle bir ortamda kağıtların gidişatını alıcılar belirleyecek...

Tahtanın spek'inin kafasında strateji belli, alıcılara göre bunu şekillendirecek...

Eğer hedefi vermekse ve aşağıda alıcı bulursa bu fırsatı kaçırmayacak...
    Eğer hedefi vermekse ama alıcı çekemezse aksiyonlara girişecek...
    Eğer hedefi yukarıysa ve alıcılar da mevcut riskler karşısında tahtadan uzak durmayı tercih ederse hızla yukarı çekecek...
    Eğer hedefi yukarıysa ama alıcılar da tahtaya dadanırsa yine aksiyonlara girişecek....

Bence alıcıların yani piyasanın bu ortamda ve her türlü ihtimal masada iken bekle-gör stratejisi izlemesi ve tahtanın altına yatmaması gerekir... Ama bu kağıtlarda maalesef piyasa bunu beceremiyor... Spek piyasaya istediğini yaptırıyor...

Yarın muhtemelen önce hızlı yukarı yapacak...
    Eğer amacı vermekse de bu hızlı yukarı ile piyasayı kendine çektikten sonra kar satışına devam edecek...
    O yüzden yukarı hareketin 7.90-8.00 üstüne atıp kalıp kalmayacağı önemli...

Anlık pastayı esirgemeyiniz bugün arkadaslar..

Sayfa 334/964 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •