Sayfa 334/1527 İlkİlk ... 2342843243323333343353363443844348341334 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. [QUOTE=denizkiraz42;3093610]şu alçalan takoz ve rsı p.u dan ekmeğinİ her zaman yedim hiç zararlı pozisyon kapatmadım. Erken trenden indim ama zarar hiç yazmadım. Sabırla bu oluşumu bekliyorum
    tobo dan sonra en değer verdiğim ALÇALAN TAKOZ.(tobo demişken görüntü olarak tepede oluşan tobodan bahsetmiyorum tobo dipte oluşur)[/QUOTE

günaydın sayın denizkiraz beklediğiniz oluşum netas ta var,dün paylaştım,hemde haftalık grafikte oluştu.kar marjı ne olur siz daha iyi bilirsiniz.saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    şu alçalan takoz ve rsı p.u dan ekmeğinİ her zaman yedim hiç zararlı pozisyon kapatmadım. Erken trenden indim ama zarar hiç yazmadım. Sabırla bu oluşumu bekliyorum
    tobo dan sonra en değer verdiğim ALÇALAN TAKOZ.(tobo demişken görüntü olarak tepede oluşan tobodan bahsetmiyorum tobo dipte oluşur)
    Petkim için pu nu söz konusu mu üstad? Özelden konuşmuştuk ama sonra akıldan çıktı. Şişti hisse diyoruz ama bu oluşum var mı dersin?

Sent from my iPhone

3.  Alıntı Originally Posted by Borsazede83 Yazıyı Oku
    Deniz bey, müsaitseniz tatgd rica etmiştim. Teşekkürler
     Alıntı Originally Posted by Akın Yazıyı Oku
    Birde tukaş rica etsek. Tşklr
    Aksam atarim kismetse gec saatlerde

4.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Deniz selam kardeşim. Bu grafik bir öngörümü sadece? Geçtiği kanal kadar ilerleyebilir şeklinde... yoksa o noktada direnç mi var? 5.83 te bir direnç vardı önceki döndüğü yerlere bakınca ama bu öngörü gibi geldi.

Sent from my iPhone
    Hayir teknikte kanalini kiranlar bir kanal boyu kadar daha gitme potansiyeli tasir

5.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    deniz kardeşim,sayende ben teknik konularda bir çok şey öğreniyoruz emeğine yüreğine sağlık,bu dip notlarını bizlerle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederiz.
    Ne demek hocam faydamiz dokunuyorsa ne mutlu

6. https://www.directupload.net/file/d/...pip7oc_png.htm
    kozal sabredebilen için neden olmasın,daha önce olmuş.

7. Deniz abi dün yazdım ama görmedin sanırım. Müsait olduğunda Dmsas bakabilirmisin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Petkim için pu nu söz konusu mu üstad? Özelden konuşmuştuk ama sonra akıldan çıktı. Şişti hisse diyoruz ama bu oluşum var mı dersin?

Sent from my iPhone
    Vok net animsamiyorum. Bakiyim eve gecince

Sayfa 334/1527 İlkİlk ... 2342843243323333343353363443844348341334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •