Sayfa 334/996 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. krc, osd ve osl'den oluşan 1m'luk portföy -250 TL yazmış, osl biraz ayakta tutmuş

2. TCD günün en çok kaybettiren fonu olmuş fon türünden bağımsız hem de.. Ancak Suriye'deki şehit haberlerinden ötürü günlük ve anlık terste kalmalarını anlamak gerekiyor. Askerlerimizin allah yardımcısı olsun biz zarara katlanırız da giden canlar ve olası savaş sıkıntılı..

Alıntı Originally Posted by Yasyas Yazıyı Oku
    Tcd Fon yöneticisine mail attım, sıkıntı mı var yönetim mi değişti, fon büyüklüğünden mi vs .. hemen cevap yazdı.

Son dönemde piyasalardaki düşüşten TCD fonumuz da olumsuz etkilenmiştir. Ancak bu tür fonlarda haftalık hatta aylık bazda bakmak biraz sakıncalı. TCD fonumuz %127 lik getiriyle geçen senenin en çok getiri sağlayan fonu. Ayrıca sene başından bu yana yine en iyi değişken fonlar arasında son haftaki düşüşüne rağmen. Bu çerçevede değerlendirmenizin sizin açınızdan iyi olacağını düşünüyoruz.

Yönettiğimiz fonlar uzun vadede genelde kendi kategorilerinde hep ilk sıradadırlar. Fonlarımızın bu anlamda kısa vadeli yatırımcılar açısından uygun olmadığını söyleyebiliriz.

Saygılarımla,
    Klasik cevap. Aylık bakın yıllık bakın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku

ne türden bir cevap bekleniyor ki

Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    ne türden bir cevap bekleniyor ki
    Verebilecekleri tek cevap bu zaten.

6.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku

Bunlara şöyle bir cevap verirdim, 1 aydır sizin fonunuzu taşıyorum ve 50K için 2K zarar yazdınız, Allah belanızı versin sizin derdim herhalde [emoji35]

7.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    DBH biraz tadını kaçırmış -2,91%
    Hemde nasıl. Değişken fonlarla yarışmış kaybettirmede, - 3,16% TCD ile neredeyse aynı.

8. bist bugunde iyi görünmüyor eksi yazmasak bari

Sayfa 334/996 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •