Sayfa 334/426 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Silopi elektrik hisseleri üzerindeki game in sonucu mualak hala. bakalım gsdho 80 milyon dolarını kurtaracak kadar değerle borsaya kote edilecek mi, yoksa şirketin onlarca milyon dolarını tokatlama marşfetleri mi olay..
    orda netlık var maalesef kalan pay 2024 aralık ıle 30 mılyondolara gerı verılecek . halka arz edilme ihtimali yok denecek kadar az . santral ya 3/2 genellıkle de 3/1 kapasıte ıle calışıyor . bir yıldır hıç tam kapasite gormedım .
    800 milyon dolar yatırım yapıldı haberlerı vardı açılırken .

2. https://seffaflik.epias.com.tr/trans...i-uretim.xhtml
    silopi tes burdan takip edebilir yatırımcılar .
    gelen sabıt kıytırık bı temettu var onu saymazsak gsd bu ısten 50 mılyon dolar zarar etmıstır . tasıma maalıyetı de cabası . kaç yılm orda bekledı para . gerıye ıse bırakın kar etmeyı 50 gıttı
    maalesef bılancoda tl gorundugu ıcın kar mıs gıbı olacajk orası ayrı bır mevzuu . sırket yonetılmıyor burası net
    hem silopi ile zarar fena hem kasada duran nakıt enflsyon karsısında erıyıp gıdıyor
    herkes kasada soyle dolar var flan diyor ama bu ıyı degıl al kardesım hepsı ıle gemı barı ...

3. gelelım 4.38 den 2.20 ye cokuse
    bu resmen bıle ısteye çokertıldı . maalesef son zamanda yuzde 6 paya sahıp olan samet alı yavuz tepkısız kaldı . sırket tepkısız kaldı
    belkı bırlıkte hareket ettıler . ky zaten tahtayı tutma veya kaldırma durumu yok . olmazda zaten .
    ama dun ve bugun kademlerde yıne buyuk oyuncular var sanırım sıskın bır yapıda kademler . klasık bılanco oncesı belkı 3.60-80 yaptıracajlar .

4. kar 1 ıle 1250 arası bır yerde gelecek . temettu ve bedelsız haberı gelme ıhtımalı cok yuksek yıne 22 de oldugu gıbı
    aynı oranda verırse 30-40 krs arası bır temettu yaparkı bu cok cok ıyı bır rakam
    sirket ıle ılgılı en buyuk haber aksı veya beklentı bır varlık alımıdır kasada atıl duran veya enflsa ezılen nakıt ıle yol cızılmsı olur

5. Sayın Rowing, bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

6. ayrıca yuzde beslık satılan kısmın satısından bır mıktar kasaya gırmsıtı kalan ıse 2023 de girecek( buyuk kısmı )

7.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    orda netlık var maalesef kalan pay 2024 aralık ıle 30 mılyondolara gerı verılecek . halka arz edilme ihtimali yok denecek kadar az . santral ya 3/2 genellıkle de 3/1 kapasıte ıle calışıyor . bir yıldır hıç tam kapasite gormedım .
    800 milyon dolar yatırım yapıldı haberlerı vardı açılırken .

Dediğin gibi olursa muzavallı işlerle borsada halka açık şirketin 50 milyon dolar cukka yapılmış olacak diye yorumlanır.

Hiç bir patron 50 milyonu risk edecek böyle bir anlaşma yapmaz. Aslında Gsdho nun kaybı 50 milyon dokardan çok daha yüksek. Ayrıca bu 80 milyon dolar faize verilseyi 4 yılda ne kadar olurdu!!

8.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    gelelım 4.38 den 2.20 ye cokuse
    bu resmen bıle ısteye çokertıldı . maalesef son zamanda yuzde 6 paya sahıp olan samet alı yavuz tepkısız kaldı . sırket tepkısız kaldı
    belkı bırlıkte hareket ettıler . ky zaten tahtayı tutma veya kaldırma durumu yok . olmazda zaten .
    ama dun ve bugun kademlerde yıne buyuk oyuncular var sanırım sıskın bır yapıda kademler . klasık bılanco oncesı belkı 3.60-80 yaptıracajlar .
    Samet Ali yavuz’ un Turgut yılmazla herhangi bir akrabalık kısımlık ilişkisi var mı?

Sayfa 334/426 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •