Sayfa 334/1006 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    sözümün arkasındayım. inkar edilemez biçimde görünecekler fakat bizle sosyalleşecekler mi belli değil.
    Filmlerdeki gibi, uzay gemisi iniyormuş tüm azametiyle, herkes karşılama merasiminde....merdivenlerden ilk uzaylı iniyormuş yavaş yavaş geliyormuş ve;

-Selamün aleyküm ben Cebrail diyormuş.....seyre bak o zaman

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Telepatik başlayıp telekinetik olarak devam mı öngörülüyor..? Yoksa direk fiziksel madde erişimi bazında mı planlanıyor Sn Sütbıyık..
    Tarih olarak bir öngörünüz var mı ?. Borsa yı nasıl etkiler ?
    direkt olarak yapay zekayı kaale alıp onunla iletişime geçip, bizi parya statüsünde değerlendirme olasılığı fifti fifti şu an. onu diyeyim de... borsaya gelene kadar
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Senaristlerdeki hayal gücününe hayranım.
    Zaman makinası icat edip şu teknoloji ile 500 yıl önceye ışınlanırsam beni kral ilan ederler, 2bin yıl önceye ışınlanırsam tanrı ilan ederler.
    Uzaylılar gelecekten değil geçmişten geliyor olabilür
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senaristlerdeki hayal gücününe hayranım.
    Zaman makinası icat edip şu teknoloji ile 500 yıl önceye ışınlanırsam beni kral ilan ederler, 2bin yıl önceye ışınlanırsam tanrı ilan ederler.
    aramızdalar zaten buyur ;

geleceğe dönüş marty mcfly

[IMG][/IMG]
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    2024 yılında partilere yapılacak hazine yardımı

AKP : 2.658.000.000 �
    CHP : 1.892.000.000 �
    MHP : 752.000.000 �
    İYİ Parti : 722.000.000 â�º
    DEM : 658.000.000 �

Toplam : 6.682.000.000 �

emekliye gelince para yokkkkkk...
    Tv de bakıyorum. Şikayet eden de çok ama şükür yetiyor diyen dangalak da çok. Yayın kuruluşunun kitlesine göre değişiyor..
    Yalan dolan diyeceğim ama adamlar gidip gene iktidara oy veriyor. Demek ki memnun insan çok...
    Hakettikleri ve seçimlerine göre yaşasınlar. Şükür benim tuzum kuru...
    Benden sonra tufan.. Artık böyle bakıyorum

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çok hayal görme belki afrodit ilan ederler kullanırlar o durum çok müsait reisim

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Basimdan geçeni anlatsam tiye alirsiniz,ben inanıyorum,net,ecus bucus felan değildi, yani.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Çıtak reis yok ormana götürüp ayılar mi kaptı götürdü bunu. Yoksa gara oğlanlar arasında mı kaldı.

Sayfa 334/1006 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •