Sayfa 334/623 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,420
    Bildiği işi yapıyor böyle bir de bilmediği işi yapsa alimallah!İki fabrikayı birleştirdi ekonomi yaptı güya!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. Selamlar.800 milyon bekliyordum yanıldım.Özür dilerim.ytd

3. Şirketimiz ile ABD Merkezli faaliyet gösteren bir ticari araç ana sanayi firması grup şirketi arasında
    hali hazırda devam eden ve 31.12.2026 tarihinde sona erecek olan uzun dönemli anlaşmamızın
    01.01.2027 ile 31.12.2035 arası dönemini kapsayacak şekilde uzatılmasına yönelik görüşmelere devam
    edilmekte olup kısa sürede sonuçlanması beklenmektedir. (https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1247759)
    Şirketimiz ile global faaliyet gösteren bir ticari araç ana sanayi firması arasında, 1 Ocak 2025 ile
    31 Aralık 2034 yıllarını kapsayacak şekilde, ürün ihracatına yönelik bir "Uzun Dönem Çerçeve
    Sözleşme" imzalanmıştır. 2024 ve 2025 yılları ürün, proses geliştirme, numune imalatı ve test süreci
    için kullanılacaktır. 2026 itibari ile ön seri üretim ile sevkiyat sürecinin başlaması seklinde
    planlama yapılmıştır. Sözleşmede adet garantisi olmamakla beraber referans olarak sözleşmeye giren
    baz adet senaryosuna göre yıllık mevcut satış ciromuza 20% artış yönünde olumlu etkisi olacağı
    değerlendirilmektedir. Adetler talep koşullarına göre değişiklik gösterebilmektedir

4. EM nin tahribatı devam ediyor.
    Doların on aydır yerinde saymasının verdiği sümsüklük devam ediyor.
    Hiç ayrıntıya bakmaya bile gerek yok. Son çeyrekte 48 m parasal poz zararı var.
    1.5 milyar dolarlık kasa nakitinden zarar yazıyor.
    Benim için gösterge niteliği taşımayan fk 58 den 41 e düşmüş oldu. optimist anlayışa göre bir bardak buzlu su iyi gider.

5. Teşekkürler doctrine üstad katkınız ve emeğiniz için
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. 3. Çeyrek için yorum var mı... uzun zamandır takip yapmadım.

7.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    EM nin tahribatı devam ediyor.
    Doların on aydır yerinde saymasının verdiği sümsüklük devam ediyor.
    Hiç ayrıntıya bakmaya bile gerek yok. Son çeyrekte 48 m parasal poz zararı var.
    1.5 milyar dolarlık kasa nakitinden zarar yazıyor.
    Benim için gösterge niteliği taşımayan fk 58 den 41 e düşmüş oldu. optimist anlayışa göre bir bardak buzlu su iyi gider.
    Hep soğuk su.. ne zaman karnımız doymuş şekilde sıcak bi çay içeceğiz üstadım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,420
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.

Sayfa 334/623 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •