Sayfa 334/1005 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Viop LVİ

1. Serkan Saka
    @serkan_saka_
    ·
    40d
    Türkiye İş Bankası TİBAŞ Holding kuruluyor. Hayırlı olsun. #isctr #sise #ismen #tskb #isyat #isgyo #anhyt #isfin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. https://twitter.com/serkan_saka_/sta...67215998665199

iş bankası bundan zıpladı her halde.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. ABD ADR

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Ukrayna ve israil gerilimi bugün o kadar kara aldırmadan düşen thyao yu yarında gerer. Bugünki gidememe sebebide bu durum olabilir.
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Serkan Saka
    @serkan_saka_
    ·
    40d
    Türkiye İş Bankası TİBAŞ Holding kuruluyor. Hayırlı olsun. #isctr #sise #ismen #tskb #isyat #isgyo #anhyt #isfin
    Bugün tombik kuşa yaptıkları gibi
    Beklenti alınır gerçekleşince satılır hikayesine yarın işcibankımızı zopalamasın bunlar sindoma abi
    Kuş dehşet kar yazdı bugün bi gamyon zopa yedi
    Hamdım Piştim Yandım

6. TÜRKİYE GERÇEKLERİ
    @MstSelanik
    ·
    22s
    Akit TV Koordinatörü Muharrem Coşkun: AK Parti Kemalizme kaydı, MHP ile ittifak AK Parti'ye zarar verdi, Kürtlerden ve İslamcılardan uzaklaştırdı.......AKP-MHP ortaklığı uzun sürmez

2 ay önce burada belirtmiştim seçimden sonra siyasi kaymalar olacak diye yavaş yavaş dillenmeye başladı.
    bu haberleri a haber ve sabah gazetesindeki köşe yazarları yazmaya başladığında adaya birileri veda etme zamanı gelmiş olacak
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Yeni halka arz onayı gelmiş.
    Rönesans GYO...
    Açın halka ....Daha da zengin olsun grup..

8. Dün Yaman Törüner youtube'da vardı. Borsa dahil tüm piyasaları ben kurdum dedi, kendisi melamiymiş.

Bankalar kredi vermek istiyormuş ama Türkiye'de tapu hukukunda sorun varmış, bankanın teminat olarak kullandığı tapu bir anda değersizleşebiliyormuş vs. Çok detay vermedi.

Bankalar bir şekilde teminat alıp kredi verebiliyor bazı hisselerin şişirilmesi bu yüzden olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 334/1005 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •