Başınız sağolsun Reha bey
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başınız sağolsun Reha bey
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanınızda olamasak da kalbimizin sizinle olduğunu bilesiniz. Allah tan rahmet dileriz. Mekanını cennet olsun . size ve yakınlarınıza Allah sabır ihsan eylesin. Reha bey
Dolar/TL < 7.30
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Reha bey geldiğinde yazdıklarınızı görecektir , hepinizin başsağlığı mesajlarınız icin teşekkürler Allah razı olsun arkadaşlar ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Akp gibi faiz artırılarak enflasyon düşer diye düşünen arkadaş varsa lütfen yazsın..işletme de okudum ama yetmiyor)
Reha hocam başın sağ olsun.Denecek fazla bir şey yok,baba acısının tek ilacı zaman,benimki öldüğünde 78 yaşındaydı,yaşayacağını yaşamış falan dediler de gel de bana sor.
Vaka sayısı 20 binin üzerinde ..
![]()
Size yazdı da doğru dürüst okumuyorsun ki sn zaf doğu.Ben de okumadığımdan habire altın habire dolar alıyorum.Ben bu raporları okuyorum okuyorum bildiğin andersen kulliyatı sıkılıyorum okumayı bırakıyorum.Sonuna kadar okuyabilsem belki fikrim değişir de dayanamıyorum bırakıyorum okumayı.Çocukken de öyleydi bir tane andersen kulliyatını sonuna kadar dinleyemezdim uyuyakalırdım.
Yer İmleri