Sayfa 336/639 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Inşallah hocam en kötü senaryo değilse en iyi senaryo gerçekleşir çok çektirdiler bize maddi manevi ne diyeyim Allah büyük gerçekten dürüst namuslu iseler yatırımcılarını da düşünürler...

Yorumlarınız için teşekkür ederim...
    İnşaallah Ümit hocam,genel kurulda her şeyi göreceğiz ve daha net idrak edeceğiz.Yine 01.03.2017 tarihli bağımsız denetçi görüşünden alıntı yapmak istiyorum:

"Şirket'in sürekliliğini devam ettirmesi konusunda Not 2.1'de açıklandığı üzere bir değerlendirme yapmış ve konuyla ilgili Genel Kurul'da sunmak üzere bir plan hazırlamıştır. Buna göre, Şirket'in öngörülebilecek gelecek için faaliyetlerine devam etmesi bu planların gerçekleşmesine bağlıdır".

Demek ki bu plan yabana atılır bir plan değil. PWC; olmayana var demez, genel kurulu görelim hayırlısıyla ;)

Ben de teşekkür ediyorum,hayırlı geceler...
    Nûn

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    İnşaallah Ümit hocam,genel kurulda her şeyi göreceğiz ve daha net idrak edeceğiz.Yine 01.03.2017 tarihli bağımsız denetçi görüşünden alıntı yapmak istiyorum:

"Şirket'in sürekliliğini devam ettirmesi konusunda Not 2.1'de açıklandığı üzere bir değerlendirme yapmış ve konuyla ilgili Genel Kurul'da sunmak üzere bir plan hazırlamıştır. Buna göre, Şirket'in öngörülebilecek gelecek için faaliyetlerine devam etmesi bu planların gerçekleşmesine bağlıdır".

Demek ki bu plan yabana atılır bir plan değil. PWC; olmayana var demez, genel kurulu görelim hayırlısıyla ;)

Ben de teşekkür ediyorum,hayırlı geceler...
    Hayırlı geceler hocam... bugüne kadar pozitif icraat göremedik o yüzden çok umutlanıp yeni bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artık...

Genel kurulda dediğiniz gibi olumlu kararlar olursa gerçekten hisse fiyatı uçar gider...

Ya nasip diyerek beklemeye devam..

3. Bedelsiz artırım niye olmasın alacağa karşılık sermeyi artira bilirler

4.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Bedelsiz artırım niye olmasın alacağa karşılık sermeyi artira bilirler
    Genel kurul kararları kapta yayınlansın da ne olacağını ogrensek artık. Sürekli ihtimal üzerine konusacagimiza artık net konuşup öyle beklesek...

Benim şöyle bir tezim var hisse fiyatına kısa vadede pozitif etki edecek kararlar alınacak olsa hisse fiyatı yavaştan da olsa artmaz mı???

5.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Bedelsiz artırım niye olmasın alacağa karşılık sermeyi artira bilirler
    getirip 46 milyon koyarlarsa tahsisli olur da,getirirlermi işte?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    getirip 46 milyon koyarlarsa tahsisli olur da,getirirlermi işte?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nerede onlarda öyle bir niyet??? Keşke olsa ama zerre inanmam...

7. Ben sıkıldım akpaz..gelme üstüme..

8. Bilmem gelir mi gelir ... borcu tahsil etse örneğin 100 milyonunu ..sonra bu parayı yada mali sermaye artırımı yaptım dese mantıklı olmaz mi

Sayfa 336/639 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •