Sayfa 336/928 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Acaba bizim bu yazdıklarımızı gübretaş müdürü okuyor mudur?
    Bu şirketi ÇİFTLİKBANK'tan beter hale getirdikleri için hiç utanmıyorlarmı?
    Yatırımcı ilişkilerindeki mandafonlar ne işe yarar?
    O kadar çok sorulacak soru var ki içi boşaltılmış bir şirketin neresini tutarsan elinde kalıyor.
    Haram zıkkım olsun yedikleri.

2. Acaba bilanço zararmı gelicek bu nasıl bir fiyatlamadır anlamadım gitti

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Acaba bilanço zararmı gelicek bu nasıl bir fiyatlamadır anlamadım gitti

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Oyak olumlu bakıyor.yukarıda paylaştım.bundan önceki analizindede olumluydu sonuç bu haldeyiz.yapı kredi 4 hedefi vermişti.dahada aşağı indi.yılbaşından bu yana bu aracı kurumlar ne yapıyor bir takas görebilsek.sat diyenler alıyor mu?olumlu diyenler satıyor mu?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Oyak olumlu bakıyor.yukarıda paylaştım.bundan önceki analizindede olumluydu sonuç bu haldeyiz.yapı kredi 4 hedefi vermişti.dahada aşağı indi.yılbaşından bu yana bu aracı kurumlar ne yapıyor bir takas görebilsek.sat diyenler alıyor mu?olumlu diyenler satıyor mu?

Valla ortak bu aracı kurumlara güven kalmadı seçim ortamında gübrenin halini düşünemiyorum bile

5. At izi it izine iyice karıştı, adamlar spk başına 16 yıl bankasyada görev yapan birini getirip milletin kaderini ona teslim ediyorlar, diğer taraftan bankasyadan havale yaptı diye isinden atıp hapse tıkıyorlar,

Bu ortamda secim en iyisi diye bana göre. Millet yeniliğe gitmeli.

Aslında secim kararı çıkarsa piyasaların olumlu karşılaması lazim, sanırım secim kararı olumlu olur bana göre.olsun baride kurtulalım bu secim derdinden

6. 24/Haziran/2018 Erken Seçim Tarihi. Olmaz diyenler yorumlarınızı alalım

7.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    At izi it izine iyice karıştı, adamlar spk başına 16 yıl bankasyada görev yapan birini getirip milletin kaderini ona teslim ediyorlar, diğer taraftan bankasyadan havale yaptı diye isinden atıp hapse tıkıyorlar,

Bu ortamda secim en iyisi diye bana göre. Millet yeniliğe gitmeli.

Aslında secim kararı çıkarsa piyasaların olumlu karşılaması lazim, sanırım secim kararı olumlu olur bana göre.olsun baride kurtulalım bu secim derdinden
    Millet yeniliğe gitmemesi için bu erken bir seçim oluyor. Olası sağ oyların daha fazla İyi Partiye kayma ihtimali yükselecekti, Şu an İyi partinin seçime girme durumu muallakta, İyi parti seçime giremeyecek olursa, rekabet olmayacaktır ve güncel hükümet için bulunmaz nimet...

8.  Alıntı Originally Posted by zortlang Yazıyı Oku
    Millet yeniliğe gitmemesi için bu erken bir seçim oluyor. Olası sağ oyların daha fazla İyi Partiye kayma ihtimali yükselecekti, Şu an İyi partinin seçime girme durumu muallakta, İyi parti seçime giremeyecek olursa, rekabet olmayacaktır ve güncel hükümet için bulunmaz nimet...
    saaddet üzerinden girer merak etme.

Dedigim gibi erken secimi piyasa olumlu karşılar

Sayfa 336/928 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •