Oyle veya b0yle yine bir şekilde 5.74 'e çıkartıp birilerinin eline verdiler.Bu spek milleti ile uğraşılmaz.
Oyle veya b0yle yine bir şekilde 5.74 'e çıkartıp birilerinin eline verdiler.Bu spek milleti ile uğraşılmaz.
çimentonun fiyatı 14 liraya çıkmış. biz ha bire zarar yazıyoruz.
bu gün sağlam durdu, böyle iki üç seans dursa 5,88 direncini zorlaya bilir
Günaydın.Siz ne dersiniz bilmiyorum ama sanki dibi görüp yukarıya doğru hareket başlamış gibi geliyor bana. gerek iç gerekse dış ekonomik ve siyasi problemlerinde iyice yoğunlaştığı bir dönemde zor gibi görünüyorsada en azından ümit edelim.
Tüm iyiniyete rağmen açılış yine geriye.Bu sefer tüm kağıtlar geriye.Güncel konular piyasaları iyice gerdi gibi.
Daha dibi bulamamış demekki.Yine aldı başını iniyor.
Son düzenleme : waktanw; 15-05-2018 saat: 11:14.
Bu borsada bunca yildir ogrendigim tek bir sey var sabir kisa vade kazanci %10 orta vade %50 uzun vade hedefe ulasma ogrendigim bu hisselerin %10 luk bolumunun yukselisini gorup geride kalan %90 lik bolum ne hikmetse goze gorunmuyor iste hata da burada basliyor bo soylediklerimi eski borsacilar gayet iyi bilir ve tecrubelenmislerdir maksadim ukalalik yapmak degil yeni baslayanlara ytd olarak degil edindigim tecrubeyi paylasmakti
Yer İmleri