Sayfa 336/792 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
Arama sonucu : 6334 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
     Alıntı Originally Posted by ayıboğa Yazıyı Oku
    batizzez bey... günlük 2.80 üstüne çıkmalı, aylık grafik ise bize önümüzdeki bilanço beklentisi ile birlikte 4.08-4.92 seviyeler görülmeli saygılar

asla yatırım tavsiyesi değildir

4-4-2018 kapanış 2.71, ve şöyle demişim aylık 2.80 üstüne çıkmalı 3 gün sonrada çıkış başladı satın nerde yazmışım?

saygılar

asla yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by Helalkazanç Yazıyı Oku
    Bu kagidada adreste yaptıkları gibi 3.15 i gösterdiler.Adese 2.24 bence yanina götürecekler.insallah zararsız çıkar ky.
    Peki dostum, sence ittifakın açık işlemleri yasaklanmasının süresi bitimine kadar Adese ye el atıp ta Adese yi ittifakın yanına getirmeleri gibi bir ihtimal olamaz mı? Bir de oradan vurgun yapmak istemezler mi?

3.  Alıntı Originally Posted by chief_engineer Yazıyı Oku
    Peki dostum, sence ittifakın açık işlemleri yasaklanmasının süresi bitimine kadar Adese ye el atıp ta Adese yi ittifakın yanına getirmeleri gibi bir ihtimal olamaz mı? Bir de oradan vurgun yapmak istemezler mi?
    iki kagitta operasyon yedi galipten arkadaşım bu tahtalar yatay gider bence.

4. 1ml tl ile nereye getirdiler kağıdı. Ben ciddiye almıyorum bu hareketleri. Ytd.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
     Alıntı Originally Posted by Helalkazanç Yazıyı Oku
    yatay giderse burda olmayacaksın..!!!!

6. Doğru sabah 2.89 elvada.Bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Helalkazanç Yazıyı Oku
    Önceki yazında ittifakı adese fiyatına yani 2.25 lere kadar çekerler diye yazmışsın ki ben de öyle bir soru sordum ama şimdi de bu iki tahta da artık yatay gider diyorsun!!!Kusura bakma anlayamadım? Ayrıca senin operasyon yediler dediğin: kağıdı 2.20 lerden 3 lü seviyelere getirmeleri değil mi? Galibin Operasyon diye kağıdı nerelere götürmek istediğini duymuş olsaydın, senin bu operasyon yedi dediğinin buzdağının sadece görünen yüzünü olduğunu anlardın... Tabi önü açığa alış-satışın yasaklanması ile kesilmeseydi... O yüzden hala neyin başlayıp neyin bittiğinin hala bir teyidi yok ortada bence....Senin dediklerin de olabilir ama Çok kesin konuştuğun için bunları yazma gereği duydum. Yatırım tavsiyesi değildir...

8. 8 liradan halka arz olup 2 lerin altına gelmeside bir nevi operasyon onu kast ettiniz galiba ...Çanağı tamamlasın biz asıl operasyonun o olduğunu konuşuruz...

Sayfa 336/792 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •