Sayfa 336/948 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Abi hepsi aynı herifler hesap büyük belli

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Çember daralıyor vakit kalmadı. Bilancoya kadar soğutma uyutma izini kaybettirme evresi. Sn.izci bu OSB Merzifon daki diğer ankastre şirketi ne ayak? Siz arastirmissinizdir. Bunların değil alaka olabilir mi

Üstadım tam anlayamadım. Biraz açarmısınız.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3. Bu Merzifon da OSB de başka bir ankastre şirketi daha var. Ticaret sicil gazetesine baktım. Bizimkilerle alakası yok ama başka bir durumu var sanki biraz araştırmak lazım. O firmada büyük bayagi yaygın piyasada. Ortada bişey yok bildiğim ama bu ortak satışı firmanın durumu ile bir ilişki kurulabilir mi? Yani orada silvr tek tabanca değil ama..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Üstadım süpersiniz gerçekten, bu konuda bir bilgim yoktu.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5. Bende dün gördüm. Siz arsa meselesini yazınca biraz arastirayim dedim. Sahibi farklı ama firma ufak değil. N11 gittigidiyor falan satış yapıyorlar. Bayagi da bayisi var. sahibi de ticaret odası Bşk imiş neyse bişeyler olmuş. Firmanın son durumunu bilmiyorum ama bu ortak satışı, adamı afaroz etmeleri veya başka bir hikaye. Gecenin 12 sinde komplo teorisi kuruyoruz paranoyak yaptılar bizi. Dediğiniz fiyata yani hak ettiği yere gitse de bizde ismini unutsak. Yoook hikaye çok bunlarda. Ne yapacaksalar yapsınlar istediği kadar bassın bu iş başka bu sefer benim görüşüm bu. He zamanında çok saydırdım ama tüm numaralarını öğrettiler sağ olsunlar. Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Mastori üstadım; Şimdi olaya şu şekilde bakmalıyız gibi geliyor;

Neticede bir market işletmiyoruz ki yanımıza bir başkası dükkan açmış ve ekmeğimizi paylaşsın. Bence hiç bir mahsuru yok. Ulusal bir şirketiz. Yurt dışında 100 ülkeye ihracat yapıyoruz.

Size moral desteği için, pozisyonumu ilk defa size açıklıyorum. 2.22 maliyetim var hissede ve portföyümün tamamı silver-can da. Allah nasip ederse hedef satış fiyatım: 5.00 TL. Büyük bir sıkıntı olmazsa inşallah, hedefime kadar beklemeyi düşünüyorum. Tabiiki hayat ne gösterir bilemeyiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Tabiiki her şey kısmet. Eğer vatandaş satış yapacağını açıklamasaydı şu andaki fiyatımız 2.24 değil, 3.24 olacaktı.

8. Ben konuyu tam acamadım market örneğini kast etmedim tam olarak. Bu forumda yıllar önce 8 sene falan oluyor fabrikadan fotolar paylaşıyorlardı. Keşke birileri olsa da o bölgeden bize bilgi verse. Ben başka birşey kuruyorum.

Sayfa 336/948 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •