Sayfa 336/534 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Endeks 95200 u kırdı abi. Şimdi nasıl planın endeks için?
    Hisseleri tam tepe U dönü$ style kademeli çıkınca maşallah, 95,200 falan az dinlenmelik 2. planda kalmı$ malum inceden iyi hatırlatma ).

Endeks 95200 u kırdı abi. Şimdi nasıl planın endeks için?
    Göstergeleri ve HO ları takip ediyorum. Şu görüntü 3. dalganın ilerlemekte olduğunu söylüyor. Eğer senaryo doğru ise 89.5-92 aralığına kadar sürecek bir düşüş, sonra 93-94 aralığına bir tepki ve sonrasında 84-86 bölgesine yolculuk olabilir.

İkinci senaryo ise (şu anda düşük olasılık) bu düşüşün 88 civarında bitmesi ve yukarı trendin başlaması.

Şimdilik sadece takip edip göstergelerin ve ortalamaların nasıl şekilleneceğini, dalga yapısını görmek istiyorum. Dip oluşumunu görmeden tekrar poz almayı düşünmüyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Hocam bu DoW'un etiketler her daim yakı$$ıklı da fazla naz a$ık usandırıyo derler bele..)
    Dow biraz daha aşık (Bear) usandıracak (5.3 ve/veya 5.5 zirve(leri)) gibi görünüyor Dostum.
    O kadar güzel bir dalga yapısı var ki, sayımın hatalı olma olasılığı düşük görünüyor. Hatalı çıkarsa anında kıvırırım yalnız, peşinen söyleyeyim. [emoji23] [emoji23]

EW cinin kıvırma konusundaki hızını daha önce yazmıştım. [emoji28]

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Göstergeleri ve HO ları takip ediyorum. Şu görüntü 3. dalganın ilerlemekte olduğunu söylüyor. Eğer senaryo doğru ise 89.5-92 aralığına kadar sürecek bir düşüş, sonra 93-94 aralığına bir tepki ve sonrasında 84-86 bölgesine yolculuk olabilir.

İkinci senaryo ise (şu anda düşük olasılık) bu düşüşün 88 civarında bitmesi ve yukarı trendin başlaması.

Şimdilik sadece takip edip göstergelerin ve ortalamaların nasıl şekilleneceğini, dalga yapısını görmek istiyorum. Dip oluşumunu görmeden tekrar poz almayı düşünmüyorum.

İkinc senaryo benim ilk sensryomdu aslında ama gözümden düştü. Piyasaya göre şekillenez elbette. Sağolasın abi

İkinc senaryo benim ilk sensryomdu aslında ama gözümden düştü. Piyasaya göre şekillenez elbette. Sağolasın abi
    Ne demek Dostum, ben teşekkür ederim çok güzel grafik ve yorumların için.

6. Usd günü 6.1638 ten kapattı. Bizim yeşil direnç altından kapanış oldu.6.12 altında usd baş aşağı gidebilir. Yarın daha
    fazla dikkatli olmak gerektiğini düşünmeye başladım.

Msci kapanisa göre eksi, dolar da kapanisa göre eksi. Şu durumda sabah 6.12 altındaki dolar sıkıntı verebilir long taşıyanlar için.

7.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Dolar günü 6.13 gibi kapatması hâlinde yarın TDI den sonra firlayacak diye düşünüyorum. Eğer günü yukarıda kaparsa yarın endeks yukarı dolar kısa süreli aşağı dönecek diye düşünüyorum.

Bana göre ilk senaryo daha uygun. Birazdan grafiklere de kavuşacam. Daha net görürüz inşallah.
    Günü 6.20 lerde değil de 6.16 lardan kapadı. Tam da bizim yeşil direncte kapanış olmuştu. Bugün TDI verisinden sonra ( 15:30) haftalık kapanışı 6.30 larin üzerinde yapacağı benim nazarimda kesin gibi. Bakalım nasıl olacak.

8. Endekste de dün grafik yollamadim ama garan grafiği endeksin neler yapabileceğini gayet iyi anlatıyor.

Şöyle bir durumdan bahsetmiştim. Bu konuya da dikkat etmek lazım. Dün kapanış itibariyle

Halkbank Piyasa Değeri : 1.2 milyar dolar

Denizbank Piyasa Değeri:2.5 milyar dolar

Vakıfbank Piyasa Değeri: 1.3 milyar dolar

TSKB Piyasa Değeri : 350 MİLYON dolar

Qnbfn Piyasa Değeri : 2.6 milyar dolar

Bankacılık faaliyeti yapmak için devlete ödenen lisans ücreti 300 MİLYON dolar.

Lafın tamamı aptala anlatılır denilir galiba. Herkese hayırlı işler, bol kazançlar.

Sayfa 336/534 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •