Sayfa 336/1003 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Adamların böyle bir niyeti olduğunu nereden çıkarıyorsun!!!! 20 senenin ilk 10 yılı Kemal Dervişi bıraktığı mirası yediler sonra aynı hovardalıkla devam ederek bu seviyeye getirdiler...

"Alışmış kudurmuştan beterdir"
    "Görmüş ile yemişin canı ister"
    Ben biliyorum da abi objektif yaklaşıyorum. Sıradan nötr vatandaş mantığıyla yaklaşıyorum. Çözerse Reis çözer dedi halk. E o da aynısını dedi, yetkiyi aldı. Şimdi de çözmesini bekliyorum sadece. Bak çözerse ne ala. Eleştirdiğim gibi de alkışlarım. Helal lan derim adam ipe getirdi bizi ama ipten de almasını bildi.

2. Bohçalı'yı kapalıçarşıda görmüşler !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Acı reçete tek yol. Artık ben değilim uzmanı, olsam Gaye hatun değil Tospa MB başkanı olacak derlerdi. Faizi arşa mı çıkarırlar, dövize el mi koyarlar, Londranın kapısında yatıp, elde avuçta ne var satıp mı bulurlar doları bilmiyorum. Ama çok net, devamlılığı olan döviz akışı sağlanmalı. Nasıl yaparlar onların bileceği iş.
    Bizim halk acı reçete sevmez.

Herkes mevcut yeni haline uyum sağlayıp yaşamaya devam eder.

"Ben ekonomistim" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Dolandırıcı" dediği Mehmet Şimşek'i göreve getirdi. Mizah ve gülmecenin ustası Emre Ulaş, Mehmet Şimşek'in çöken ekonominin başına getirilişini çizdi.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Öpseler orada yemem.
    Meşhur diye yıllar önce gittik.
    Hem pahalı hem kalitesizdi.
    karfursa'nın ora değil mi?

Kesinlikle yenmez orada. Büyük hata..

6.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Bizim halk acı reçete sevmez.

Herkes mevcut yeni haline uyum sağlayıp yaşamaya devam eder.
    O zaman Bosporos un dediği olur abi. Yapacak birşey yok. Dedim ya ülkeyi yönetenlerin bileceği iş. Biz ne bilelim. Bilsekte yetkimiz mi var?

Bizim sulara Yerli balinalar mı yabancı balinalar mı girdi bilemiyorum..FX swap faizleri ne olduğunu söyler...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Şenol Babuşcu
    @senolbabuscu
    Mehmet Şimşek daha önce Bakanlık görevinden ayrılırken sert eleştiriler yapmıştı.
    1. TÜİK veriler ile oynamaktadır
    2. Merkez Bankası bağımsız olmalı
    3.Hukuk sistemi olmadan yabancı yatırımcı gelmez

Şimdi size soruyorum
    Bunları düzeltebilecek mi?

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Bunların hiçbirinin olacağını sanmam.6 ay sonra bırakıp gider veya kovulur...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 336/1003 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •