Sayfa 337/639 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Bilmem gelir mi gelir ... borcu tahsil etse örneğin 100 milyonunu ..sonra bu parayı yada mali sermaye artırımı yaptım dese mantıklı olmaz mi
    Hiç olamaz..

2.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Bilmem gelir mi gelir ... borcu tahsil etse örneğin 100 milyonunu ..sonra bu parayı yada mali sermaye artırımı yaptım dese mantıklı olmaz mi
    Usta bence polyannacilik bu 100 milyonu tahsil etse diyorsun...

200 milyon faizi hariç aradan 2 yıla yakın zaman geçmiş tahsilat 4.5 milyon yani % 5 eder sen yarısından bahsediyorsun... Bunu yapacak adam şirketin bu hale düşmesine sebep olan kişi. Senden daha çok isterim ama öyle bir ihtimal bunların zihniyetinde yok umarım bu sorunu çözmek için bizim üç beş kuruşa göz dikmemislerdir...

Normal bir ülkede böyle bir soygunculuk olamaz 2.60 'dan arz ettiğin hisse iki yıl bike dolmadan 40 kuruşa düşüyorsa bunun mantıkla ekonomik durumla izahı yok olamaz. Bu düpedüz soygunculuk ki ben yanılıp hata edip 1.29 'dan girdim bir de bunun daha üst fiyatından alanlar belki halka arz anından beri elinde tutanlar vardır düşünün artık o zaman 50 bin liralık hisse alanların parası hala satmadıysa 7_ 8 bin liraya inmiş oluyor...

Neyse genel kurul yapılsın şapkadan çıkacak tavşanı görelim...

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Ben sıkıldım akpaz..gelme üstüme..
    Muğlalı sen benden dertlisin ben senden dertliyim...

Bir buçuk aya kalmaz ak koyun kara koyun ortaya çıkacak o kadar negatif duygu yaşatıp hayal kırıklığı oldu bu son darbe olmaz inşallah...

Sermaye azaltımı
    Bedelsiz sermaye arttırımı
    Tahsisli sermaye...

Bakalım hangisi olacak. Mevzuatı bilmediğim için ben de tahmin yok buradaki ustaların tahminini izliyoruz. Allah hakkımızda en hayırlı karar ne ise o kararı almalarını nasip etsin bunların iradesine kalırsak var olan üç beş kuruş da gidecek...

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Muğlalı sen benden dertlisin ben senden dertliyim...

Bir buçuk aya kalmaz ak koyun kara koyun ortaya çıkacak o kadar negatif duygu yaşatıp hayal kırıklığı oldu bu son darbe olmaz inşallah...

Sermaye azaltımı
    Bedelsiz sermaye arttırımı
    Tahsisli sermaye...

Bakalım hangisi olacak. Mevzuatı bilmediğim için ben de tahmin yok buradaki ustaların tahminini izliyoruz. Allah hakkımızda en hayırlı karar ne ise o kararı almalarını nasip etsin bunların iradesine kalırsak var olan üç beş kuruş da gidecek...
    bunlar aç k. p. k bedelli verir

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by beynel Yazıyı Oku
    bunlar aç k. p. k bedelli verir

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    çok şükürki %65 ellerinde.
    50 millon artırmaya kalksalar 32,5 millonu kendilerinin koyması gerekecek.
    yoksa varya direk dayarlardı bize bedelliyi.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Doruk yada tacodan mal ( gayrimenkul) olarak alacak tahsili yapılıp yapılan bu tahsilat ile sermeyayi artırdim diyemez mi..bir en gel yok ...bazen en basit çözüm doğru olandır.. tacı yada doruktan gayrimenkul bekliyorsak bu da olan bilir..ilgili mevzuatı bilmiyorum ama bu çözüm bana hiç uzak gelmiyor

7.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Doruk yada tacodan mal ( gayrimenkul) olarak alacak tahsili yapılıp yapılan bu tahsilat ile sermeyayi artırdim diyemez mi..bir en gel yok ...bazen en basit çözüm doğru olandır.. tacı yada doruktan gayrimenkul bekliyorsak bu da olan bilir..ilgili mevzuatı bilmiyorum ama bu çözüm bana hiç uzak gelmiyor
    Bence çok uzak..

8. Sermaye azaltımı yapıp peşinden bedelli olma ihtimali var mı? Sermaye azaltılması ile fiyatı 1 liraya çıkarırlar sonra da borçların kapatılması için bedelli yapabilirler.

Mevzuatı bilmiyorum ama uygunsa bunlar bizim açımızdan en kötü ihtimal ne ise onu seçerler benim için sürpriz olmaz...
    Ben , muğlalı ve beynel negatif
    Seddülbahir nötr
    Dialektik muratz tr1919 pozitif...

Inşallah pozitif olan arkadaşlarımızın tahminleri çıkar... hisse sahiplerinin tahminlerini bekliyoruz...

Turkdost aydinefesi secretboy abdtor gibi buranın eski müdavimleri sizleri de sahneye alalım ismini hatirlayamadigim diğer arkadaşlar sizler ne bekliyorsunuz???

Sayfa 337/639 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •