Sayfa 337/776 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
Arama sonucu : 6204 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    sayin spek rica etsem 2.00 a cekerbilir misinz.5000 lot daha almak istiyorum.
    Altı boş bulsun 2 değil 1,80 sene çeker bu Rus çocuklarının son dakikada 1500 Lirayla kağıdı 2 den 1,91 e indirdiği günleri bilirim

2.  Alıntı Originally Posted by tekin67 Yazıyı Oku
    Altı boş bulsun 2 değil 1,80 sene çeker bu Rus çocuklarının son dakikada 1500 Lirayla kağıdı 2 den 1,91 e indirdiği günleri bilirim
    vay arkadas nerelerdesin eskilerden ha....
    halka arzinin 3 gununden beri hergun her saatini bilirim.hareketini ezberledim.ama bu kadar tepkisiz kalacagini tahmin etmezdim. soyle bir laf vardir ;gotuyle inatlasan altina zicarmis.bence sinirlarini zorluyor.
    ayrica bedelsizde mevcut lot sayisi 11.250.000 lottan 13.750.000 lota ulasacak.hisse fiyati o anki fiyattan %20 altindan islem gorecek.ornek verirsek 2.00 tl den 12 nisani gordu.eryesi gun 1.60 dan gune baslayayacak ve herkesin elinde gun itibari ile %20 daha fazla lot olacak. bu durumda satip paraya cevirmrek isteyecekler dogal olarak.bu durum sanki yangindan kacan insanlarin kapida izdiham olusturmasi gibi ve istenmeyen yaralanmalar meydana gelecektir.bunu ancak kriz yonetimini bilen ekip liderleri onleyebilir ( patron).boyle bir durumda olabilir yada fiyati o gune kadar 3 e dogru ceker.gun geldiginde 2.40 iner falan filan fişmekan...... yaniliyorsam duzeltin lutfen .bu arada pazar gunu VATANİMİZ MİLLETİMİZ icin en hayirlisi neyse o sonuclansin.AZ COK KİM DUSMAN KİM DOST biliyoruz. YARADAN , BİZLERİ ONLARİN ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLESİN, ŞANLİ ORDUMUZUN AYAGİNA TOZ DEGMESİN.

3. son bir kac yildir bedelsiz ve temettu veren hisselerin o malum gun gelmeden bir iki hafta oncesinden nasil davrandigini bilen biri olarak cok merak ediyorum Safkar bu sureci nasil gecirecek.geri sayim basladi bence👀😎

4. bunun net bir cevabı yok

5.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    vay arkadas nerelerdesin eskilerden ha....
    halka arzinin 3 gununden beri hergun her saatini bilirim.hareketini ezberledim.ama bu kadar tepkisiz kalacagini tahmin etmezdim. soyle bir laf vardir ;gotuyle inatlasan altina zicarmis.bence sinirlarini zorluyor.
    ayrica bedelsizde mevcut lot sayisi 11.250.000 lottan 13.750.000 lota ulasacak.hisse fiyati o anki fiyattan %20 altindan islem gorecek.ornek verirsek 2.00 tl den 12 nisani gordu.eryesi gun 1.60 dan gune baslayayacak ve herkesin elinde gun itibari ile %20 daha fazla lot olacak. bu durumda satip paraya cevirmrek isteyecekler dogal olarak.bu durum sanki yangindan kacan insanlarin kapida izdiham olusturmasi gibi ve istenmeyen yaralanmalar meydana gelecektir.bunu ancak kriz yonetimini bilen ekip liderleri onleyebilir ( patron).boyle bir durumda olabilir yada fiyati o gune kadar 3 e dogru ceker.gun geldiginde 2.40 iner falan filan fişmekan...... yaniliyorsam duzeltin lutfen .bu arada pazar gunu VATANİMİZ MİLLETİMİZ icin en hayirlisi neyse o sonuclansin.AZ COK KİM DUSMAN KİM DOST biliyoruz. YARADAN , BİZLERİ ONLARİN ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLESİN, ŞANLİ ORDUMUZUN AYAGİNA TOZ DEGMESİN.
    Temmuz 2018 yaklaşık 9 aydır bu kağıtdayım kah 12.000 zarara girdim satmadım, kah 5000 kara geçtim satmadım. Hedeflediğim fiyata ulaşana kadar satmayacağım. Bunlar istediği kadar gider yapsın onların yaptığı gider hoşuma gider. Temettüye gelince temettü zamanı kağıt 2,30-2,40 aralığının altında kalırsa malı zor toplar yaklaşık 3-4 ay boyunca esas hacim ve maliyetlenme buralarda oldu. Bir parmakta olsa bal vereceksin ki karşılığını alasın. Adam diyelim ki 2.35 maliyetli 20.000 lotu var zararı 3000 Tl
    temettü zamanı en az bu fiyatta olacak ki aldığı nakit yanına kar kalsın.

6. kit aklimla diyecegim o dur ki ; benden mali alabilmek icin yukseltmesi gerek asagiya cekerse birak korkudan satmayi bende alirim.ama yukari cekerse hangi basamakta inecegimi Allah bilir. 2.80 de olur 3.00 de olur 4.50 da olur bilemem.

7.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    kit aklimla diyecegim o dur ki ; benden mali alabilmek icin yukseltmesi gerek asagiya cekerse birak korkudan satmayi bende alirim.ama yukari cekerse hangi basamakta inecegimi Allah bilir. 2.80 de olur 3.00 de olur 4.50 da olur bilemem.
    Ben de aynı düşünce deyim kardeş 14 ay beklemişim zararına satmamışım istedikleri kadar kendi aralarında top çevirsinler bu hisseyi yukarı mecbur taşıyacaklar günlük 100-200 binlik hacimle kimseden hisse alamazlar yatırım tavsiyesi değildir...

8. Gedik 3 milyon lota ulaşmadan ekmek yedirmeyecektir satanı alıyor alana basıyor... Piyasa yapıcı MEKSA deseniz o da GEDİK in ekmeğine yağ sürüyor sadece... İşyatırımın hemen hepsi halka arz ve sonrası maliyetli ky... GİP da açığa ve kredili satış işlemi yok.. o yüzden al gülüm ver gülüm dışında tezgah kurulamıyor mevcut halka açık lotlarla... takribi 1 sene sabrı olan takılsın(*)... "bugün alayım yarın çakayım" diyen anca stres kazanır... zaten kazansa da mal satacak kademe oluşmuyor satışta maliyetim 1.85. Cuma günkü gibi asabım bozulunca üst kademelere 10'ar bin lotla yemliyorum... (görünce sövmeyin ) Mal toplayacak / götürecek adam yutar geçer, yok öyle bişey sadece kemirdi.. Temettüyü açıkladığı seviyeden (230/40) vermezse girmem seneye görüşüz derim.. herkese bol şanslar
    -
    (*) GİP'te 2 yıl süreyle işlem gören şirketler Yıldız ve Ana Pazara geçiş başvurusu yapabilirler

Sayfa 337/776 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •