Sayfa 337/790 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Hic bir olumlu birsey cikmaz AMK... bir hisse yillarca böyle gider mi arkadas...bu donus ne zaman olacak?ha dondu diyoruz hop assagiya yine...kesinlikle kasitli olarak yapiyorlar Spk da birsey demiyor Yaw sen napiyorsun yillardir...Insallah subat sonu guzel birsey gelirde yuzumuz guler...yoksa daha da basacaklar gibi...koskoca hafta hergun eksi tam kafayi kaldirmisken...

2. 💩💩pasta💩💩

http://imageturko.com/?di=URTY

3. Türkiye'nin en büyük ve en yaygın organize toptan satış mağazaları Bizim Toptan büyümeye devam ediyor. Eskişehir Tepebaşı'nda mağazamız açıldı!

Dünkü Bizim Toptan tweeter sayfasından.

4. Selamlar arkadaşlar, bugün Ülker hakkında
    Bazı Haberler dolaşmakta Yıldız Holding açıklama yapmış. Twitter okudum sonra Ülker sayfasında paylaşılmış alıp buraya kopyaladım.

YILDIZ HOLDING YONETIM KURULU BAŞKANINDAN MESAJ 10.02.2018

Değerli Çalışma Arkadaşlarım, Her yıl bankalarla yaptigimiz yillik olagan bilgilendirme toplantisini, 6 Şubat Sali günü gerçekleştirdik. Fakat söz konusu toplanti öncesi ve sonrasi bir takım mesaj gruplarinda şirketimiz ile ilgili mesnetsiz söylemlerin yer aldiği yazışmalar tarafıma ulasta. Bu ifadelere itibar etmeyeceginize dair güvenim tam olmakla birlikte yine de şeffaf iletişim kurallarimiz çerçevesinde sizleri bilgilendirmek istedim. Bankalarla yaptağimiz olağan toplantida, Yildiz Holding'in kesinleşmemiş 2017 finansal sonuçlari ile 2018 projeksiyonlari hakkinda bilgilendirmede bulunduk. Bu toplantida bankalar, işlerimizin vadesine uygun düşmeyen kredi vadelerindeki çelişkiyi ortadan kaldirmak ve grubun önümüzdeki dönemde de hizli büyümesinin devamini sağlamak gayesiyle ayri olan kredileri bir çati altinda toplayarak yeni bir sendikasyon kredisi vermeyi teklif ettiler, Dün itibari ile toplantıda vardigimiz mutabakatin ilk adimi olarak, 1 Milyar Dolar tutarindaki, arzu ettiğimiz krediyi, uzun vadeli ve istedigimiz şartlarda almis bulunuyoruz. Türkiye'nin en büyük bankalarının, ülkemizin en büyük global şirketlerinden birine uzun vadeli sendikasyon kredisi verilmesi konusunda bir araya gelmeleri ve bu anlayisin yerleşmesi, bize Türk finans sektörünün gücünü göstermekle kalmiyor. Ayrıca, Türk Bankaciliği'nin ülke ekonomisindeki sorumluluk bilincinin, Türk is insanlarinin tesebbüs ruhuyla buluşmasına da isaret ediyor. Türk ekonomisinin istikrarana, globallesen holdingimize ve en iyi örneklerinden olduğumuz Türk girisimciligine güveni de gösteriyor. Halka açik şirketlerimizin mevcut borsa performanslarinin genel endeksin üstünde seyretmesi de, dayanaksiz söylemlerle alg operasyonu yürütenlerin gayretlerini boşa çikariyor. Demem o ki; işimizi her gün daha iyi yapmaya, birlikte üretmeye, beraber başarmaya devam ediyoruz. Hayirli işler dileğiyle, selamlar. MURAT ÜLKER Yönetim Kurulu Başkani <br />
    <br />

Ülker sayfasını ziyaret ederseniz başka haberler var. Bu Haberler bizi etkilermi?
    Yada bu ve buna benzer Haberler bizim Toptan’da baskı yaratan olaylarmı?

5. Twitter’de Ülker, Gözde diye arattığınızda çıkan yorumlar ve Haberler çok ama çok ilginç.
    Son düzenleme : Metikom71; 10-02-2018 saat: 23:29.

6.  Alıntı Originally Posted by Metikom71 Yazıyı Oku
    Twitter’de Ülker, Gözde diye arattığınızda çıkan yorumlar ve Haberler çok ama çok ilginç.

serbest düşüş yaşamasının nedeni buymuş demek ki ..

Zaten ölüydü artık iyice gömerler bizimi .. geçmiş olsun , allah belalarını versin , hem kendilerni hem bizi yaktılar onun bunun cocukları ..

7. Kapa aciklama yapmis detayli..yalanlamis haberi...ne oldugunu da yazmis...Belki kurtarir bu durumu...Insallah..

8. Birde haber Cuma gunu cikmis hisseler haberi fiyatlamis gibi algiliyorum...yani daha da sert bir dusus gosterebilirdi diye dusunuyorum.hafta sonu kapa yapilan aciklama ile dususu durdurmasi lazim ama bilemiyorum tabi tamamen kendi dusuncelerimdir.1 hafta da geldigimiz duruma bak...AMK...

Sayfa 337/790 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •