Sayfa 337/650 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Iyi akşamlar. Sermaye artışı yapılması hisseyi yarin için olumlu etkiler mi

2. Ben yarın açıkcası düşüş beklemiyorum hissenin önündeki engel kalkmış oldu zaten bu durumdan dolayı bi yükseliş yapmadı neden düşsün ki

3. Bugün bu haberin geleceğini bilmiyorlarmıydı 38 e kadar götürdüler. Demekki yarın olumsuz etkilenmeyecek. Hayırlısı olsun bakalım. Ytd

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by sy200028 Yazıyı Oku
    Ben yarın açıkcası düşüş beklemiyorum hissenin önündeki engel kalkmış oldu zaten bu durumdan dolayı bi yükseliş yapmadı neden düşsün ki
    Ne engeli...Aksine Hissenin önündeki halka arz engelinin kalkmasına az kalkmışken şimdi bu engeli daha daha uzattılar..

5. Hisse sahipleri şunu rahatlıkla yapabilirlerdi halka arz gerçekleşecek beklentisi ile hisseyi 3 lere kadar çıkarıp bu akşamki gibi arz iptal deyip malı ky nin kucagına verebilirdi bence hissenin bu zamana kadar prim yapmmasının sebebi halka arzdan olumsuz haber gelecek olması diye yorumluyorum neyse yarın ki durum gösterir gidişatın nasıl olacagını bana göre panik yapıp satanların malını güzelce toplayıp yukarı döndürecekler hisseyi

6. bunlarda haber bitmez 2017 bilançosunu dosyalar arasına ekleyip tekrar gönderdik derler yakında

izahnamede 16 Şubat - 15 Mayıs dönemi için başvuranların Son üç yıllık finansal tablolar gönderilmesi yazıyor...

yada kafein için başvuruldu haberi gönderirler... )

merak ettiğim smartiks bilançosunda ne anormal, muhteşem değişiklikler oldu da şirket uçuşa geçmeye başladı

7.  Alıntı Originally Posted by sy200028 Yazıyı Oku
    Hisse sahipleri şunu rahatlıkla yapabilirlerdi halka arz gerçekleşecek beklentisi ile hisseyi 3 lere kadar çıkarıp bu akşamki gibi arz iptal deyip malı ky nin kucagına verebilirdi bence hissenin bu zamana kadar prim yapmmasının sebebi halka arzdan olumsuz haber gelecek olması diye yorumluyorum neyse yarın ki durum gösterir gidişatın nasıl olacagını bana göre panik yapıp satanların malını güzelce toplayıp yukarı döndürecekler hisseyi
    Katılıyorum yazınıza ve halka arz haberlerini son yüklü satış yapmadan a önce gönderdi! Sonrasında şimdide üstten bastıkları senetleri toplamaya alttan halka arzı tekrar geri çektik haberi ) Spk seyretmeye devam etsin yok böyle bir finans merkezi! Ama sn s.....r ın burada yazdığı gibi! Ulem niho gerel patronuna yaptığın yamuk ve de anelt de yapmaya çalıştığın üçkagıt senden fazlası ile çıktı ve çıkacak! Allahın sopası yok! Hırsız herifler! Kalkmışssınız çeşitli katekülli haberler ile ky ye sıkıladığınız senetleri alttan alabilmeye ve zararınızı böyle küçük hesaplar ile çıkarmaya yapmayacağınız üçkağıt,dalavere yok ! Hala son para kayıplarınızdan sonra akıllanmamışssınız! Allah sizi bildiği gibi yapsın şerefliler!

Ytd.değildir.
    Son düzenleme : MOBIUSSOROS; 02-02-2018 saat: 01:02.

8.  Alıntı Originally Posted by ferdi258045 Yazıyı Oku
    Iyi akşamlar. Sermaye artışı yapılması hisseyi yarin için olumlu etkiler mi
    sermaye artısı falan yok dostum.. iştirakleri zaten guzel sirketler fakat iştiraklerinin kaymagını Verus yedi 14 den 25 oldu..
    vertu 3 den 1.98 oldu

cunku her zaman aynı seyi yazacam vertu kucuk yatırımcı kaynyor verus de kimse yoktu

dolayısı ile burası YEMLEME şirketi nakit ihtiyacılarını buradan karsılıyorlar..

Sayfa 337/650 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •