Originally Posted by myfinans Dün sormuştum bu para nereye gidiyor diye? Aynı soruyu tekrar soruyorum. Nerede bu paralar? Döviz, altın, borsa hepsi kayıpta, mevduat zaten kayıp. Bu da doğrulama haberi. https://www.bloomberght.com/bu-hafta...ttirdi-2237036 Kaybolan para aranmakta...Nerde bu? Paralar kaybolmuyor üstadım el değiştiriyor
Originally Posted by admustafa Paralar kaybolmuyor üstadım el değiştiriyor Niye hiçbirşey artmıyor?Herkes zararına alım satım mı yapıyor?
Originally Posted by myfinans Niye hiçbirşey artmıyor?Herkes zararına alım satım mı yapıyor? Birisi satıyor biriside alıyor üstadım satıcılar satmaya daha hevesli olduğu için haliyle yükselmiyor düşüyor
Originally Posted by admustafa Birisi satıyor biriside alıyor üstadım satıcılar satmaya daha hevesli olduğu için haliyle yükselmiyor düşüyor Satıcı aldığı parayı yastık altında tutuyor galiba?Baya büyük yastıkları vardır o zaman
Originally Posted by drselcuk özelden yaz arkadasım.şuan cezaevındeyım musaıt zamanda genıs acıklama yaparım.. tamamdır teşekkür ederim
Originally Posted by Webster Detay ver Yas kac Giydigin ayakkabi turu ne Bel fitigin varmi spor ayakkabı full ortopedik taban kullanıyorum . boyunda fıtık var belde var mı bilemiyorum
Originally Posted by Pscyokinesis spor ayakkabı full ortopedik taban kullanıyorum . boyunda fıtık var belde var mı bilemiyorum Sec iste birini Seker Bel fitigi Taban cokmesi Bence sonuncu Ark destegi kullanmalisin
Originally Posted by admustafa Aşağı gitmek için bir neden bulamamasına üstadım Al iste yine bir politik cvp daha
Forum Rules
Yer İmleri