Sayfa 337/607 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Jantsanın endeksi takmayarak kendi dinamiklerine göre hareket edeceğini söylemiştim..bu dinamikleri de bryat ve alcar ile olan dengesidir...bu iki hisse çıktıkça jantsada çıkmaya devam edecektir...peki bryat hangi hisseden feyiz alıyor ?? elbetteki kartondan...

bu denge bu hisselerin çıkmasını sağlıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Jantsanın endeksi takmayarak kendi dinamiklerine göre hareket edeceğini söylemiştim..bu dinamikleri de bryat ve alcar ile olan dengesidir...bu iki hisse çıktıkça jantsada çıkmaya devam edecektir...peki bryat hangi hisseden feyiz alıyor ?? elbetteki kartondan...

bu denge bu hisselerin çıkmasını sağlıyor...
    sayın keko bryat cok cıkmadımı sızce ona uyması hosmu sızce bugun ıyı gıbı yarın pekı bırde eggube gel bıdaha el at ya bu nasıl patron

3.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    sayın keko bryat cok cıkmadımı sızce ona uyması hosmu sızce bugun ıyı gıbı yarın pekı bırde eggube gel bıdaha el at ya bu nasıl patron
    benzer beklentili hisseler ister istemez birbirinden olumlu etkileniyorlar...yetmez mi ?? onu bilmiyorum...çünkü piyasayı ben yapmıyorum...karton kısa sürede 5 kat çıkışı gördü...aynı yolun yolcular ne yapar bilemem...egegübrede ise patronun biraz sorunlu olması hisseyi zincirliyor...gübre sektöründen karı saklamazsa ?? ve varlıklarını değerlerse ?? o vakit çok güzel bir hisse ortaya çıkar...ama nedense patron üzerine düşen görevi yerine getirmiyor..

ama buna rağmen liman beklentisi iyidir...orta ve uzun vadede olumlu bakıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Jantsaya inanlarlarla yola devam..

5. vay maşaallah 532 alis 468 satis

6. son dakika satışları 295 ile.karsilandi,
    gün totalde 41 bin lot alış fazlası oluştu, bu rakam alcarda 21 bin otokar da 300 bin

Bekletsin acelem yok. Hangi hisseyi satsak sonra yukarıdan aldık. Düzeltme yapsın 270 lerde bekletsin 1 ayda. Önemli olan hedef.

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8. Çok zor tavan oldu, sonra çözüldü...

Sayfa 337/607 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •