Sayfa 337/699 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Perşembe akşamı gelen haberle cuma dehşet çıktığı için bugün sindiriyor olmalı [emoji5]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Perşembe akşamı gelen haberle cuma dehşet çıktığı için bugün sindiriyor olmalı [emoji5]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İşte yıllardır bu zulmü yazdı bu zulmü eleştiren yazı yazınca direkt hedef tahtasına ben ve benim gibileri koydular oysaki fail belliydi Ayhan yavrucu ve yönetim günlük haftalık aylık ve yıllık marjlar önceden belirli kontrollü hisse ve piyasa

3. Anlamak mümkün değil bu haberlede gitmicekse neyle gidecek başka ufuruk senet olsaydı 10 tavan çekerdi

4.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Anlamak mümkün değil bu haberlede gitmicekse neyle gidecek başka ufuruk senet olsaydı 10 tavan çekerdi
    anlamak mümkün...sen de biliyorsun nedenini...bakalım 1 ekim,den sonra neler olacak...yine aynı tas,hamam olursa.,senin taktikleri uygulayacağız...başka çare yok...

5. belki de paramount hoteli alacaklar...işte o zaman eğlence başlar...kim bilir...

6.  Alıntı Originally Posted by partner Yazıyı Oku
    belki de paramount hoteli alacaklar...işte o zaman eğlence başlar...kim bilir...
    Şimdiden yapması lazım ama yaptırmıyorlar günlük grafikte zorlama bir formasyon yapıyor yaptırıyorlar

7. kemp.......
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Son bir haftadır özelikle twitterda ALGYO ile ilgili aynı kalıptan çıkma twitler yoğun şekilde gönderiliyor ve o gün ALGYO satış yiyor. Birileri cin olmadan çarpmaya çalışıyor, olan arada kalanlara oluyor.

Sayfa 337/699 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •