Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 337/485 ÝlkÝlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
Arama sonucu : 4040 madde; 2,689 - 2,696 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by ezelbayraktar Yazýyý Oku
    külyutar Yani kaðýdýn gidiþini hala þirket verilerine baðlamakta ýsrarlýsýn ha ? O zaman Bistin tamamýna yakýný batmýþ )) ha ha ha ha. nasýl bu sefer çok saðlam yerden yakaladým deðilmi?

Sana bir örnek kaðýt söyleyeyim bu günkü hareketlerini incele þirketi incele tüm grafiði incele ve dilersen niye böyle bir ma ny aklýk yapmýþ ondan sonra yanýtlayýver bir zahmet; dmsas kaðýdýmýz. bak yeni bir terim daha çýkardým; optimum Trade. Optimum trade nedir? spekler kaðýdýn aþýrý alým ilgisini kullanarak defalarca aþaðý yukarý yapar alttan toplar üstten verir kapanýþa doðru topladýðý tüm lotlarý sýfýrlar ve yatýrýmcýya prim býrakmamak için son dk larda günlük karý sýfýrlar.

Yani maalesef senin bilgine saygým var ama spekler adeta bizim gibi tecrübeli yatýrýmcýlara bile zýnnýk koklatmýyor. Ve tam tersine bu hareketler en çok en elit aþýrý alým ilgisine sahip kaðýtlarda ve özel þirketlerde oluyor.

Yok o benim hala öðreneceðim þeyler vardý , yok o spek kaðýdýydý yok operasyon yemiþti yok çok sýk kaðýt deðiþtiriyorum.. Arkadaþ hepsinde de ben yanýlýyor olamam deðilmi? ve maalesef akýldan çok sanki borsa mabed miþ gibi borsayý kurtarýcý olarak gören sýrf duygularýyla hareket eden bir kitle var. Kaldýki gün içinde elli kere taban tavan yapmasýný sen ben yemeyiz ama demekki yiyen çokki bu kadar basit ve adi ce yöntem deniyorlar..! valla iþte iþ olacaðýna varacak gibi artýk.. Bu dmsas ta normal seri yapmayýp alým ilgisinin üstüne yatarsa harbiden artýk borsayý býrakýcam. çünkü benim yapacaðým bir þey kalmadý!
    Herþey er-geç aslýna rücu eder

Esas olan, son sözü söyleyen her daim reel bilançodur

Yýllarca sürünen Tofaþ, frtoto, THY, Tüpraþ, Ereðli, Otokar, asuzu v.s gördük

Tekkeyi bekleyen , çorbayý içer.

Yeter ki yatýrým olsun, yeter ki þirket büyüsün, yeter ki iyi yönetilsin, yeter ki yeniliklere ayak uydurulsun

Ýnovasyon, akýlcý rekabet, katma deðerli ürün, , stratejik ortaklýk= kazanç

Marifet, iltifata tâbidir

Kader, gayrete aþýktýr
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

2.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Herþey er-geç aslýna rücu eder

Esas olan, son sözü söyleyen her daim reel bilançodur

Yýllarca sürünen Tofaþ, frtoto, THY, Tüpraþ, Ereðli, Otokar, asuzu v.s gördük

Tekkeyi bekleyen , çorbayý içer.

Yeter ki yatýrým olsun, yeter ki þirket büyüsün, yeter ki iyi yönetilsin, yeter ki yeniliklere ayak uydurulsun

Ýnovasyon, akýlcý rekabet, katma deðerli ürün, , stratejik ortaklýk= kazanç

Marifet, iltifata tâbidir

Kader, gayrete aþýktýr
    Filozofluða gerek yok. Kýsada ben haklýyým uzunda sen haklýsýn. Yalnýz fiili olarak ta sen haklýsýn. Çünkü zaman varken genelde tradeye oynadým. Spekler e kýzýyorum hep ama ben onlardan çok tradecilik yapmýþým zamanýnda. Yahu kafama bir þey takýldý özelden yazýcam yanit verirsen sevinirim.
    Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

3.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Bugün tahtayý izleyince, düþmek için bahane arýyor gibi bir hâl vardý hissede.

Angen 'in bizim gibi bir iþtiraki yok.
    Angen kit satarak bence iyi bilanço açýklamýþ. %20 bir düþüþ var kâr 'ýnda. Oysa ki zarar yazmasý bekleniyordu kit üreten firmalarýn.

Biz angen kadar aktif deðiliz kit satýþýnda. Bu sebeple %20 den daha fazla bir kâr düþüþü gormemiz normal sayýlmalý. 75 milyon kar yazdýk A1 kapitalden. Faaliyet zararýmýz ve kâr rakamimiz fifti fifti ise , 25 milyon liralýk faailyet kar yazsak, 100 milyon lira kâr açýklarýz. A1 life dan da bir kar gelir sanýrým. Ve nemalanmak üzere borc verdigimiz paranýn getirisi var ayrýca .

Bilemiyorum... 100 milyon kar yazarsa büyük sürpriz olur
    Fakat bu hissede hiç iyi suoriz olmuyor. Yani güvenmiyorum hayrlý birþey açýklamalarýna. 2003 ki yýllarýnýn ASELSAN'ý gibi hep tersine gidiyor tahtasý.

Malatya fabrikasý ne zaman faaliyete geçer. Ne üretir?

Çorlu fabrikamýzý lastik fabrikasýna vermiþtik. O süreç ne alemde?
    Fabrika ne Zaman faaliyete geçer?

Makine parkuru sipariþi verilmiþtir.

Biyolojik endüstriyel ürünler için steril ortamda kuruluyor idi ziyaret ettiðimde

Eylül ayýnda imalat baþlar ise son üç aylýk bilanço da fabrikadan gelecek kâr hanemize yazýlýr inþaallah
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

4. Akþam kapanýþta KAP VAR, 2022 yýlýnýn vergi dairesine verilen solo gelir tablosu, akþam belli olur rtalbin sadece kendisi olarak ne kar elde ettiði. 17.08.2022 Ergin dairesine verilen solo gelir Geçici beyanlarýnýn son günü. Bakalým rtalb ne açýklayacak. Bu akþam belli olur.

5. Vakýf yatýrým, A1 kapital den 4 milyon adet hisse virman almýþ

Vakýf üzerinden mi çakacak malý patron?

Vakýf yatýrým satarsa biz uyanmýcaz mi satýþý?
    Çok aptalca bir varsayým olur.

Vakýf yatýrým bu malý satarsa, tahta belini doðrultamaz. Zaten hacim yerlerde.

Bütün fabrikayý taþý Malatya 'ya, Gebze 'yi ver kiraya , nereden baksan ayda 10 milyon lira getirir. ARGE iþini kirala ufak bir ofis , orada yap 5 kiþi ile

Pardus, turknet ile bir enerji þirketi ve un fabrikasýna ,%5 ortak olmuþ. Bir tane enerji þirketine ise %75 ortak olmuþ.

Gebze fabrikamýz boþ durmasýn eger kit de hayat yok ise. Gebze , sanayinin göbeði. Bulsun birþey üretsinler.

Patron baya bý giriþimci ruhuna sahip. Bizim 200 milyon lira nakiti orada burada faize yatirmak yerine, bio kimyasal ürünler yada otomotiv sanayi için birþeyler yapsýn

Ne bileyim iþte. Kit bitti iþ gitti diye bir anlayýþ olmaz .

6. Ters köþe yapar mý bilanço ?

%90 olumsuz bekleniyor bilanço...

Ne bileyim, devletten olan alacaðýmýzý tahsil etmiþ olabilir mi?

Üzerinden 6 ay geçmiþ alacaðýn. USD kur ile ve irio tahsil edenler var, hammaddesi 'nin döviz ile alýndýðýný kanitlarsa eðer.

Kit satýþý en cafcaflý dönemde bile ihracatýmýz yoktu adam gibi. Þimdi niye olsun ki?

Hadi bae ile ihracatýmýz vardý , aramýzda ki buzlar eridi diye biraz oraya sattý yine desem , ehh iþte bir nebze

Bugün yarýn gelsin bilanço... Olumsuz beklenti sona erdin artik

Gerçi bu düþüþ bilanço deðil. 100 milyon lira bekleyen tek kiþi benim , 50 lira gelirse öp baþýna köy diyen çok kiþi var profesyonel. Teknik bir düþüþ gibi geldi bana..

7. Rtalb , solo da muthiskar geldi 20milyon a yakýn. Konsolide kar 100 milyon yakýn gelecek. Bu çok iyi oldu . Ben sýfýr satýþ zannediyordum. Boþ durmamislar.cok guzel

8. Ýlk 3 ayda zarar yazmýþtý solo tablosunda rtalb þimdi ilk 6 ayda zarardan 20 milyon kar a geçmiþ.. harika oldu bu. A1 ile birlikte 93 milyon kar cepte þuan.. süper oldu..

Sayfa 337/485 ÝlkÝlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •