Sayfa 337/1195 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Tamma sagol. Ulkeler arasindaki politik olaylari demiyorum sn. Achilles.

Ulke vatandaslari arasinda.

- Bizi veto ediyorsun.
    * PKK'yi destekliyorsun.
    - Sen de Hamas'i destekliyorsun

Konusma bitiyor.

2. Birisi de çıkıp" ben Bop esbakaniyim" diye gerine gerine konuşuyordu.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Tamma sagol. Ulkeler arasindaki politik olaylari demiyorum sn. Achilles.

Ulke vatandaslari arasinda.

- Bizi veto ediyorsun.
    * PKK'yi destekliyorsun.
    - Sen de Hamas'i destekliyorsun

Konusma bitiyor.
    Yani dedik ya, kimin gücü kime yeterse...

İsrail daha dün Konya'ya gelir hava kuvvetlerine tatbikat yaptırırdı, hatta nasıl bir elektronik harp sistemi var idiyse o dönem, adamlar havaalanına iniş izni istediklerinde geldikleri fark edilirdi o derece, sonra bi gecede pılısını pırtısı toplayıp gittiler.

Ahmedinecat, Alman spikerle röportaj yapıyor, spiker diyor ki, neden İsrail'de terörü destekliyorsunuz, tanımıyorsunuz İsrail' i diye.

O da cevap veriyor, bu yahudilere soykırım yapan sizsiniz, İsrail' i Filistin'de değil de Almanya' nın bir bölgesinde kursaydınız tanırdım elbette, adamları siz doğradınız ülkeyi getirip Filistin' e kurdunuz, Filisitinlileri suçu ne ola ki?

Alman spiker....error veriyor tabi.

Bizim İran'a karşı Mısır'a karşı denge için İsrail ile işbirliğimiz elzem, Filistin meselesi başka uluslararası menfaatler başka.

Şimdi Efes Tatbikatı var yakında...Yunan medyası çıldırır gene...Ege ve Akdeniz kıymete bindi birden doğalgaz bulununca...Yunan Girit için sadece 12 mil ilan edebilir falan diyorlar, bakalım. Çadır karışmaz inşallah. Bu tarafı şimdilik bence sineye çekmeli, zaten adam adaları silahlandırmış anlaşmayı ihlal etmiş durumda, bugün adalardaki askeri tesislerini havadan bombalasak misilleme diye BM nezdinde kimse gak guk diyemez. Bence sineye çekmeli şimdilik, zaten orada olan olmuş durumda. Ama ne kadar sineye çekersek çekelim, hep daha ileri bir adım atacak gibi gidişat.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yani dedik ya, kimin gücü kime yeterse...

İsrail daha dün Konya'ya gelir hava kuvvetlerine tatbikat yaptırırdı, hatta nasıl bir elektronik harp sistemi var idiyse o dönem, adamlar havaalanına iniş izni istediklerinde geldikleri fark edilirdi o derece, sonra bi gecede pılısını pırtısı toplayıp gittiler.

Ahmedinecat, Alman spikerle röportaj yapıyor, spiker diyor ki, neden İsrail'de terörü destekliyorsunuz, tanımıyorsunuz İsrail' i diye.

O da cevap veriyor, bu yahudilere soykırım yapan sizsiniz, İsrail' i Filistin'de değil de Almanya' nın bir bölgesinde kursaydınız tanırdım elbette, adamları siz doğradınız ülkeyi getirip Filistin' e kurdunuz, Filisitinlileri suçu ne ola ki?

Alman spiker....error veriyor tabi.

Bizim İran'a karşı Mısır'a karşı denge için İsrail ile işbirliğimiz elzem, Filistin meselesi başka uluslararası menfaatler başka.

Şimdi Efes Tatbikatı var yakında...Yunan medyası çıldırır gene...Ege ve Akdeniz kıymete bindi birden doğalgaz bulununca...Yunan Girit için sadece 12 mil ilan edebilir falan diyorlar, bakalım. Çadır karışmaz inşallah. Bu tarafı şimdilik bence sineye çekmeli, zaten adam adaları silahlandırmış anlaşmayı ihlal etmiş durumda, bugün adalardaki askeri tesislerini havadan bombalasak misilleme diye BM nezdinde kimse gak guk diyemez. Bence sineye çekmeli şimdilik, zaten orada olan olmuş durumda. Ama ne kadar sineye çekersek çekelim, hep daha ileri bir adım atacak gibi gidişat.
    Yunanın adaları istila etmesi asrın liderimizin Kıbrısı verme olayı ile başlar,kıbrıs referandumunda rumlar hayır birleşmiyoruz dedi kıbrıs kurtuldu,buna bile avrupa birliği şaşırdı,yahu dediler fırsat ayağınıza geldi bu teptiniz dediler,sonra kıbrıs çevresinde değerli,gaz ve petrol rezervleri bulundu asrın lideri piri reis gemisinin hurdasıylan gövde gösterisine gitti kıbrısa,yahu gümrükte 2 yıl parçaları bekletildi bu gemin el insaf,peşi malum hepimiz biliyoruz libya vs uzar gider,bide işin israil tarafı vardı o hep ironi,dostum esat zamanında sınır bölgesi israile bedava verilmeye kalkıldı,CHP mahkemeye taşıdı mahkemede kazanıldı,peşi ne oldu dostum esat esed oldu,israil düşman ilan edildi gemi gönderildi,sonucunu yazmaya gerek yok çoğunu herkes biliyor balık hafızalılar dışında,yani dış politika sıfır,iç politikada ekonomi sıfır,kısaca elini nereye atsan elinde kalıyor,tek çare defolup gitmeleri gerek ülkeye istikrar gelmesi için !!!

5. Yani....her güneydoğu ziyaretinde, açılım sürecine merak etmeyin nokta koymadık, virgül koyduk sadece, de diyor.

Dış siyaseti çözemiyoruz, üstüne bir de iç siyaseti bindirirsek tamam artık.

Haklısınız, birden durduk yere Suriye sınırındaki mayınlar dert oldu herkese, gelip gidip mayınları temizlemekten bahsediyorlar, İsrail de ben temizlerim, en ucuza en iyi ben temizlerim ben ben deyip duruyordu. Ulan dedik noluyo, yıllardır duran mayınlar mesele oldu birden. Meğerse sıra Suriye' ye gelmiş biz anlamamışız.

Şimdi mayın olan yerlere komple beton duvar çektiler, adam fare gibi altından, kedi gibi üstünden geçiyor. Doğudan zaten Afganlar neredeyse uygun adımda marş söyleyerek gelecekler, meğerse ABD Afganistandan çekilecekmiş bizim devşirme askerler size gelecek denmiş....Hala denmiş mi denmemiş mi çözemedik (?) Adam kalkışa geçen uçağa bindi dışarıdan, kaç bin feetten tepe üstü düştü Talibandan kaçarken...Taliban da aç, en son BM den para dileniyordu açız diye...

Neyse...karışık işler..dolara bakalım

BOP, Greater Middle East Project ile ilgili detayli Ingilizce bir yazi.

https://uwidata.com/5067-the-end-of-...-of-kurdistan/

Demek istedigimi anlatamiyorum galiba.

Adamlarla konusurken hakli davamizi anlatmak zorundayiz. Sosyal Medya bir ton adamlara "teroristsin" diye saldiranlarla dolu.
    Ama mesela Finlandiya bizim AB basvurumuzu da destekledi, bizi Yunana karsi da destekledi.

O yuzden o ulkenin vatandaslarinin gururunu kirmamak lazim. Argumanlarinin da saglam olmasi lazim.

Problemlin terrorizm oldugunu soyluyorsun. Karsindaki de sen de Hamas'i destekliyorsun diyor. E o da hakli.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Demek istedigimi anlatamiyorum galiba.

Adamlarla konusurken hakli davamizi anlatmak zorundayiz. Sosyal Medya bir ton adamlara "teroristsin" diye saldiranlarla dolu.
    Ama mesela Finlandiya bizim AB basvurumuzu da destekledi, bizi Yunana karsi da destekledi.

O yuzden o ulkenin vatandaslarinin gururunu kirmamak lazim. Argumanlarinin da saglam olmasi lazim.

Problemlin terrorizm oldugunu soyluyorsun. Karsindaki de sen de Hamas'i destekliyorsun diyor. E o da hakli.
    Sadece Hamas olsa iyi,en ironisi yaramaz çocuklarda var işin içinde

Sayfa 337/1195 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •