Sayfa 337/398 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387 ... SonSon
Arama sonucu : 3177 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Toplama/biriktirmeye devam mı beyler ? "Benim aldığım kağıtlar belli izleyin" "2 ay sonra buralarda ol" "Ben aldım dolar bazlı yüzde 50 garanti. izle" " manipülatör milletin malını elinden almaya çalışıyor " "maaşlı eleman çok gördük böyle leri alıma devam!!"

Neyse işte . Sıkı dişinizi 2 seneniz geçti. 3 seneniz falan var daha. 3 sene sonra kralsın be ya .füze füze füze. Kesin bilgi yayalım .
    Para sessizliği sever.. gördüğüm kadarıyla forum öncekine göre baya sessizleşti. 😁

Sürekli ihya edecek yazan biri vardı.
    Onun anısına yazalım. "İhya edecek" 😁

2.  Alıntı Originally Posted by Darkfox Yazıyı Oku
    Para sessizliği sever.. gördüğüm kadarıyla forum öncekine göre baya sessizleşti. ��

Sürekli ihya edecek yazan biri vardı.
    Onun anısına yazalım. "İhya edecek" ��
    Sessizliği ve çukuru sever. Su çukur yere akar. Önce ve birden bire aniden 5 yıllık hisse taşıyıcılarının!! gelip hisseyi devamlı kötülemeye başlaması lazım. öyle yani hop diye. Bir anda. Allah allah düne kadar nerede idi bu adamlar falan olmak lazım.
    "Bedelli gelecek" "batacak bu borç dönmez" " beyler ben sattım sizi bilmemmmm" "oyağı da batıracak bu gidişle" Kim geliyor genel kurula eselim gürleyelim mahkemeye verelim burunlarından fitil fitil" "sattım şunu şunu aldım yüzde 50 kardayım sizi bilmemmmm" vs. vs.

Nasıl 2.5 dolarda aniden ve birden bire temettücü ve uzun vadeciler biriktiriciler!! türedi ise!! Aynı filmi tersten izlememiz lazım. Yoksa sessizlik tek başına pek de bir işaret olmaz. Ne kadar sessiz sonra 1 sene! 2? 3?

3. İsteyen alır da satarda bunu niye geriyor onu çözemedim.

4.  Alıntı Originally Posted by Crushing Yazıyı Oku
    İsteyen alır da satarda bunu niye geriyor onu çözemedim.
    Eywallah sayın yatırımcı. İlkokul öğretmeninin verdiği gergin/gerginlik/germek kelimesini cümle içinde kullan ödevini tamamladın. Gerçi tam olay ile alakası olmamış ama hadi oldu. Tabi çözülecek çok şey var daha. Ortaokul lise üniversite falan. Eğitim hayatı uzun. Ama ümidini yitirme. Sende o potansiyel var. Yapabilirsin bence.

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Eywallah sayın yatırımcı. İlkokul öğretmeninin verdiği gergin/gerginlik/germek kelimesini cümle içinde kullan ödevini tamamladın. Gerçi tam olay ile alakası olmamış ama hadi oldu. Tabi çözülecek çok şey var daha. Ortaokul lise üniversite falan. Eğitim hayatı uzun. Ama ümidini yitirme. Sende o potansiyel var. Yapabilirsin bence.
    Senin potansiyelini tüm forum biliyor keşke ilkokul seviyesinde olabilsen ama o da yok malesef
    Hisse düşünce ben demiştim baya iyi bir zeka düzeyi kendini akıllı sanmanda cabası.

6.  Alıntı Originally Posted by Crushing Yazıyı Oku
    Senin potansiyelini tüm forum biliyor keşke ilkokul seviyesinde olabilsen ama o da yok malesef
    Hisse düşünce ben demiştim baya iyi bir zeka düzeyi kendini akıllı sanmanda cabası.
    Yok ben hisse çıkarken diyordum karıştırdın. Ama dur ya bende karıştırdım sende hiç eregl yoktu değil mi. Yada dur dur portföy!! de can yakmayacak miktarlarda değil mi. ?

Neyse işte bıdı bıdı yapmasın kimse buraların bayram yeri olması lazım. Düştükçe alıyordunuz çünkü. Bol bol toplayın işte. Önümüzdeki 5 seneyi!! toplama/biriktirme yılları ilan ediyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yok ben hisse çıkarken diyordum karıştırdın. Ama dur ya bende karıştırdım sende hiç eregl yoktu değil mi. Yada dur dur portföy!! de can yakmayacak miktarlarda değil mi. ?

Neyse işte bıdı bıdı yapmasın kimse buraların bayram yeri olması lazım. Düştükçe alıyordunuz çünkü. Bol bol toplayın işte. Önümüzdeki 5 seneyi!! toplama/biriktirme yılları ilan ediyorum
    Çıkarken diyordun diyelim

Düşmüş millet zararda zevk mi alıyorsun gelip elinize verdiler diye

Evet bendeki portföyümün küçük bir kısmı ama yüklü olanları bir düşün derim
    Tabi sende o empati yeteneği var mı o da ayrı bir konu.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    doğrudur. ama teknik pek öyle demiyor. çok ilginç
    Teknik ne diyor?
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 337/398 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •