Sessizliği ve çukuru sever. Su çukur yere akar. Önce ve birden bire aniden 5 yıllık hisse taşıyıcılarının!! gelip hisseyi devamlı kötülemeye başlaması lazım. öyle yani hop diye. Bir anda. Allah allah düne kadar nerede idi bu adamlar falan olmak lazım.
"Bedelli gelecek" "batacak bu borç dönmez" " beyler ben sattım sizi bilmemmmm" "oyağı da batıracak bu gidişle" Kim geliyor genel kurula eselim gürleyelim mahkemeye verelim burunlarından fitil fitil" "sattım şunu şunu aldım yüzde 50 kardayım sizi bilmemmmm" vs. vs.
Nasıl 2.5 dolarda aniden ve birden bire temettücü ve uzun vadeciler biriktiriciler!! türedi ise!! Aynı filmi tersten izlememiz lazım. Yoksa sessizlik tek başına pek de bir işaret olmaz. Ne kadar sessiz sonra 1 sene! 2? 3?
İsteyen alır da satarda bunu niye geriyor onu çözemedim.
Eywallah sayın yatırımcı. İlkokul öğretmeninin verdiği gergin/gerginlik/germek kelimesini cümle içinde kullan ödevini tamamladın. Gerçi tam olay ile alakası olmamış ama hadi oldu. Tabi çözülecek çok şey var daha. Ortaokul lise üniversite falan. Eğitim hayatı uzun. Ama ümidini yitirme. Sende o potansiyel var. Yapabilirsin bence.![]()
Yok ben hisse çıkarken diyordum karıştırdın. Ama dur ya bende karıştırdım sende hiç eregl yoktu değil mi. Yada dur dur portföy!! de can yakmayacak miktarlarda değil mi. ?
Neyse işte bıdı bıdı yapmasın kimse buraların bayram yeri olması lazım. Düştükçe alıyordunuz çünkü. Bol bol toplayın işte. Önümüzdeki 5 seneyi!! toplama/biriktirme yılları ilan ediyorum![]()
Yer İmleri