Sayfa 338/967 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

%+7 açması için ne engel var. anlamadım. benim bilançoya kafam basmadı. Ayrıca beklenti bu sitede hesap yapan arkadaşlara göre idi. herhangi bir kurumun beklentisine rastlamadım. içimi ferah tutmaya karar verdim. umarım iyi açar.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.

2. Kar beklentinin altında kaldı diyenler bunu hangi kurumun beklentisine göre söylüyor?

Teknik al diyor, temel taraf olumlu öngörülerin gerçekleşme olasılığına bağlı.

Mobilyada kdv indirimi 30 Eylül'e kadar; bizim vatandaş böyle şeylerden faydalanmayı son ana bırakır. 3Ç'te belki 600mtl hedefi doğrultusunda hasılatını artırabilir.

600mtl hasılatı olsa yıl sonunda; 50mtl net kar beklenebilir. 20 FK gibi bir oran bu sene için kabul edilebilir düzeyde olabilir.

YTD

3. Düzcede faaliyete geçecek kapasite arttıracak bir fabrika var. Bu tamamlanmak üzere. Eylüle yetişse 600 milyon ciro hedefi hemen hemen tutar. Mobilya firmaları yaz sezonunda istediğiniz mobilyayı ortalama 2 ayda teslim ediyor.

4. Satan olacaksa alayım aşağılardan limitsiz yarın görüşürüz şaka bir yana şirket belini doğrultmuş ve ilk kez kara geçmiş beklenti hurafesi aracı kurumun değil forumun bilinçsizce uydurmasıdır ,açılış çok yüksek açmasında mal toplayayımcıların hurafesidir. %3+ bekliyorum belini doğrultup adam olmaya başlamış şirketin hissesini satan olabilir ama toplamak isteyene yetişemez piyasa.
    Yazdıklarım Hiçbir Şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Temel Analiz olmadan yapılan Teknik Analiz ise sadece bir kumardır.

5.  Alıntı Originally Posted by musec Yazıyı Oku
    neden herkes yarın düşün bekliyor onu anlamış değilim.
    Aynen bende merak ediyorum. 5 yıldan beri kâra geçemeyen şirket kâra geçmiş, cirosu artmış şirketin hedefleri ve beklentileri varken hisse yarın neden düşsün ki. Nâçizane gapli bir açılış bile bekliyorum. Kesinlikle YTD diyelim yine de. Kimseyi etkilemek istemem. Bilançodaki gördüğüm tek olumsuzluk şirketin Euro cinsinden borcu bulunmakta. 30 mart 2017 de Euro 3,93 ilken 30 haziran 2017 de 4.03 olarak kapanış yapmış Euro. Bu da ilk çeyrekte 40 milyon finansman zararı gözükürken 2. Çeyrekte bu rakam 54 milyon tl finansman zararı olarak karşımıza çıkmakta. Euro nun 10 kuruş artması 14 milyon zarar olusturmakta. Ben kâra geçmiş olmasıni Yeni fabrikanın açılmasına az bi sure kalmış olmasıni cirosunun artmış olmasıni şirket icin orta ve uzun vadede güzel buluyorum. Herkesin kazancı bol olsun. Yarın ola hayrola

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

6. Mesele sadece euro olsaydı euro 4,20 oldugunda hisse gitmezdi
    Yazdıklarım Hiçbir Şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Temel Analiz olmadan yapılan Teknik Analiz ise sadece bir kumardır.

7. Şimdi faaliyet raporunu okuyorum. Buraya yazmış 26.04.2017 tasarım merkezi başvurus yapılmış. Ee kardeşim 3 gün önce bu belge geldi. Neden faaliyet raporunu güncel tutmuyorsun da çoğu paste yapıyorsun. Gün gün takip etsene.

Bu ayın 25 inde teşvik belgesine doluyor. Düzce fabrikasındaki yatırım o güne kadar bi ihtimal tamamen bitebilir

8. Şirket acaba zarar açıklasaydı bu düşer diyen arkadaşlar yarın yükselir mi diyecekti?Bence yarın en az +%2 ile açılış yapar,sonradan alım fırsatı vereceğini de düşünmüyorum.Beklentiler daha yeni gerçekleşmeye başladı.Kimse moral bozuculuğa soyunmasın..YTD

Sayfa 338/967 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •