Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
8.585,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 338/453 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
Arama sonucu : 3756 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Anlaşılan önemli dezenformasyon yaşanmakta,genpower üretim yapıyormu,yapmıyormu;Bir görüş üretim çok kısıtlı,yönetim giderlerinin karşılanacağı kadar,diğer görüş ise peynir ekmek gibi satışların yapıldığı.Hangisi doğrudur,şirket kap bildirimi veya basında bir yayın olmadığından bilgi sahibi olmak imkansız.
    Bence önümüzde gerçek olan.İflas davasının henüz yargıtayda olmasıdır.Yargıtay kararı henüz sonuçlanmadığından,genpower jeneratör henüz iflas etmemiştir.(iflasa konu olan gen yatırım holding değil).
    Yargıtay 1.derece mahkemenin kararını bozarsa(kanatim büyük ihtimalle bozacaktır) işte o zaman bizim için esas sorun başlayacak.Acaba Sn.USLU genpower jeneratörü ,genyatırım holding bünyesinde tutmaya devam edecekmidir, bence eğer genyatırım holding b tipi hisselerinde ki kontrolü önemli miktar üzerinde değilse,gen yatırım bünyesinde genpoweri tutmaz,tutması şahsi ekonomik menfatlerine uygun olmaz.
    Gen yatırım holdingin bünyesinde genpower jeneratör olmazsa,genyatırım holdingin çöp kadar değeri kalmaz.Mahkemenin kaararı somut olacaktır,onay veya iade,bu aaşama daha çok patronu ilgilendirir.Ama kararın iadesinden sonraki süreç bizim açımızdan heyecanlı olacaktır.
    Tahtanın açılmasına çok takılmayınız,jeneratör kurtulsun ve genyatırım holding bünyesinde kalsın borçları önemli oranda azalsın,tahta açılmasın,babanızın oğluna 20.00 dan satarsınız.Tahtanın kapalı olması sıkıntı oluşturmaz.
    yATIRIMCININ YAPACAĞI BİR ŞEY ŞU AŞAMADA GÖZÜKMEMEKTEDİR.BEKLEYİP GÖRECEĞİZ VE YAŞAYACAĞIZ....
    Ağabey, 5 yıl doldu. Sözleşme süresince; ben paramı alamadım jeneratörümü geri verin demedi. Bu konuda geri verme vs diye genyh de genel kurul yapmadı. Şu an Müjdat ile aramızda sadece alacak verecek meselesi vardır. Onun haricinde jeneratör veririm jeneratör alırım diyemez. Geçti o korku. Haaa genpower jeneratör olmadan, gengayrimenkul ile bile genyh 15 lira eder.

2. evet hepsi hayal otesi hatta. bu ulkede adalet yok arkadasim hala anlamadinizmi adalet olsa bu adam bu kadar rahat at kosturabilirmiydi. hadi iflastan kurtuldu diyelim. bildigin genyatirim yuzde 40 i ky da. sence ky hediye edermi fabrikasini bole bi cakal. ha bize lutfetmesine gerekte yok onuda soleyim genyatirim doneminde jenatatirun bedelsiz artirimini yaptim dedi bize 100 veya 200 milyon borcu var mujday beyin once onu versin sonra jenarator benim desin. neyse bunlari 100 defa yazdik daha konusnaya gerek yok. ytd

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by manyax Yazıyı Oku
    evet hepsi hayal otesi hatta. bu ulkede adalet yok arkadasim hala anlamadinizmi adalet olsa bu adam bu kadar rahat at kosturabilirmiydi. hadi iflastan kurtuldu diyelim. bildigin genyatirim yuzde 40 i ky da. sence ky hediye edermi fabrikasini bole bi cakal. ha bize lutfetmesine gerekte yok onuda soleyim genyatirim doneminde jenatatirun bedelsiz artirimini yaptim dedi bize 100 veya 200 milyon borcu var mujday beyin once onu versin sonra jenarator benim desin. neyse bunlari 100 defa yazdik daha konusnaya gerek yok. ytd

Manyax; Tebrikler kardeşim. Bağlı ortak bedelsiz olarak sermaye artırımı yapmış ise, ki yapmıştır. O oranda bize de bedelsiz hisse dağıtmalı idi. Bu konuda haklısın.

4. İlgide kayıtlı dilekçenizde özetle,*Genpower Holding A.Ş.'nin (Şirket) iflasla ilgili açıklama yapmadığı belirtilerek Şirket'in Borsada işlem görüp göremeyeceğine ilişkin bilgi talep edilmektedir.
    Şirket'in Kurulumuzun II-15.2 sayılı Payları Borsada İşlem Görmeyen Ortaklıklara İlişkin Özel Durumlar Tebliği uyarınca Kurulumuz internet sitesinde yapmış olduğu açıklamada; 25.10.2017 tarihinde Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi'nin E.2016/306 sayılı ilamıyla Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Genpower Jeneratör)'nin iflasına karar verilmiş olduğu kamuya duyurulmuştur. Diğer taraftan, Şirket'in iflas ettiğine ilişkin Kurulumuza ulaşan bir bilgi bulunmamaktadır.
    Son olarak, halka açık ortaklıkların paylarının Borsa İstanbul A.Ş. (Borsa)'nin hangi pazarında işlem göreceğine karar verilmesi ve bu payların borsa kotundan çıkarılmasına ilişkin takdir yetkisi Kotasyon Yönergesi uyarınca Borsa Yönetim Kuruluna aittir. Dolayısıyla, işlem sırası kapatılan paylarla ilgili bilgi edinmek amacıyla Borsa'ya başvuruda bulunulması gerekmektedir

5.  Alıntı Originally Posted by hasanbey Yazıyı Oku
    İlgide kayıtlı dilekçenizde özetle,*Genpower Holding A.Ş.'nin (Şirket) iflasla ilgili açıklama yapmadığı belirtilerek Şirket'in Borsada işlem görüp göremeyeceğine ilişkin bilgi talep edilmektedir.
    Şirket'in Kurulumuzun II-15.2 sayılı Payları Borsada İşlem Görmeyen Ortaklıklara İlişkin Özel Durumlar Tebliği uyarınca Kurulumuz internet sitesinde yapmış olduğu açıklamada; 25.10.2017 tarihinde Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi'nin E.2016/306 sayılı ilamıyla Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Genpower Jeneratör)'nin iflasına karar verilmiş olduğu kamuya duyurulmuştur. Diğer taraftan, Şirket'in iflas ettiğine ilişkin Kurulumuza ulaşan bir bilgi bulunmamaktadır.
    Son olarak, halka açık ortaklıkların paylarının Borsa İstanbul A.Ş. (Borsa)'nin hangi pazarında işlem göreceğine karar verilmesi ve bu payların borsa kotundan çıkarılmasına ilişkin takdir yetkisi Kotasyon Yönergesi uyarınca Borsa Yönetim Kuruluna aittir. Dolayısıyla, işlem sırası kapatılan paylarla ilgili bilgi edinmek amacıyla Borsa'ya başvuruda bulunulması gerekmektedir

Geçen gün SPK ya yaptığım başvuru sonucunda bana bunu göndermişler

6.  Alıntı Originally Posted by hasanbey Yazıyı Oku
    Geçen gün SPK ya yaptığım başvuru sonucunda bana bunu göndermişler

Ben İstanbul borsasına dilekçemi yazdım Gönderdim

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by hasanbey Yazıyı Oku
    Ben İstanbul borsasına dilekçemi yazdım Gönderdim

Zekan kıt, aklın hiç yok. Ama buralarda ahkam kesiyorsun. Senin genyh yatırımcısı olmadığın ve bir başka ismin çakması olduğunu söylediğim konularında haklıyım. Lan genpower holding aş yatırımcısı; Genpower Jeneratör ile genpower kıytırık holdingin arasında 1 tl lik bağ var mı da spk ya soruyorsun. O spk adına cevap veren adama da yazık. Sana şöyle bir cevap yazmalı idi;
    Sayın MAL;
    Genpower ismi üzerinden sorduğunuz Genpower Holding A.Ş. ile, Genpower Jeneratör A.Ş. arasında 1 kuruşluk bile ilinti bulunmamaktadır. Sorduğunuz soru saçma ve zeka eserine rastlanmayan türdendir. Neyin cevabını istiyorsun? İyi günler. DEMELİYDİ

8. Günaydın,son bir ay yazılanları dikkatli şekilde okudum, bimer, cimer baş vurularından bahsedilmiş, sermaye kurulu, bist ten dem vurulmuş....Buralardan bir sonuç şu aşamada çıkmaz.GÖrüşüm,yargıtay mahkeme kararını red edeceğini, var sayarak, sonrasının eylem planı üzerinde mütala yapılmalıdır. Mahkeme kararının çıkması beklenmeden, genel kurulun toplanmasını, sağlamak gerekir... Bu tür işlerdeki prosedür nasıl işler bilmediğimden, bir görüşüm yok... Ancak bu konuda bilgili olabileceğini düşündüğüm Ünal bey ve %5 üzerinde hisse sahibi olan yatırımcı arkadaşlar ile ortak çalışılabilir... Yargıtay kararı çıkmadan gen yatırım genel kurulu nun toplanması sağlanmalıdır.İnsiyatif alınamazsa, genpower iflastan kurtulsa, katakulli bir genel kurulla, Uslu malı uçurabilir.. Sayın Ünal, Sn Ulu , diğer sayın (%5 den fazla olan arkadaş ismini bilemedim) arkadaş, genel kurulun toplanması adamlarına başlamalılar.... Slmlar

Sayfa 338/453 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •