Sayfa 338/597 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Arkadaşlar yıl sonunu hatta 2020 yılını görmeden çok fazla stres yapmayın inanın ihracat iyi olursa vede sökede bedelli yaparlarsa işler yoluna girer artık yönetimde inşallah gözünün önüne bakar. Artık bu lanet halkası inşallah tez zaman da her şey yoluna girer. Ytd

2. Belli ki bu seviyelerden farklı kurumlardan alımlar geliyor.Kısa vadeli düşünenler ve yakalananlara sözüm yok.Bu seviyeden alınmayacaksa nereden alınacak.2.70 den mi ?Foruma bakarsanız.Ne var ne yok satarsınız.Kolu bacağı bırakırsınız.İyi niyetli yazan ve bilgi paylaşan birkaç kişi var elbette.Ancak sürekli KY yi panikletecek yazılar yazanlara itibar edilmemelidir.Adama sormazlar mı madem daha kötü olacak burada ne işin var.Neden kendini sıkıntıya sokarak yazıyorsun.Birkaç gündür dökülenlerinin yeni gelin gibi sarılması yakındır diyorum. YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Belli ki bu seviyelerden farklı kurumlardan alımlar geliyor.Kısa vadeli düşünenler ve yakalananlara sözüm yok.Bu seviyeden alınmayacaksa nereden alınacak.2.70 den mi ?Foruma bakarsanız.Ne var ne yok satarsınız.Kolu bacağı bırakırsınız.İyi niyetli yazan ve bilgi paylaşan birkaç kişi var elbette.Ancak sürekli KY yi panikletecek yazılar yazanlara itibar edilmemelidir.Adama sormazlar mı madem daha kötü olacak burada ne işin var.Neden kendini sıkıntıya sokarak yazıyorsun.Birkaç gündür dökülenlerinin yeni gelin gibi sarılması yakındır diyorum. YTD.
    Sayın Vesper,

olumlu olmaya çalışmanızı takdir ediyorum .. ancak..

KY yı panikletenler, burada, "bir şeyler yanlış" diye yazanlar mı ?

Yoksa, 25 sene içinde güzelim tesisi, "altın" dan

"teneke" fiyatı na indirenler mi ?

Elbette fiyat çok ucuz, çünkü olmuş "paslı teneke".

Peki ne garantiniz var çürüyüp toprağa karışmayacağının ?

En ufak bir düzelme emaresi görüyor musunuz ?

Vebal almak o kadar kolay değil...

Ayrıca hiç kimse, "dün" yazmaya başlamadı, yıllardır ikaz ediyorlar ..

Siz dikkate değer bulmuyorsanız okumayın.. ama yazılanlar da yanlış yok..

Son düzenleme : izmirli_hoca; 28-05-2019 saat: 20:05. Sebep: grafik

4. Evet dediginiz gibi yaparız.Narsizm kokan yazılarınızı okumazsak birşey kaybetmeyiz.Serin günler.malum izmir çok sıcaktır bu aralar.

5.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Evet dediginiz gibi yaparız.Narsizm kokan yazılarınızı okumazsak birşey kaybetmeyiz.Serin günler.malum izmir çok sıcaktır bu aralar.
    Sn. Vesper, benim bu tip insanlar yüzünden ahlakım bozuldu. Küfürbaz yaptı beni bunlar. Hojda da bunlardan bir tanesi. ama ne yalan söyleyeyim saydırınca bir rahatlama geliyor bunlara. Tabi birde hadlerini kalın ayarda bildirmekte işin cabası. Ver grafiği milletin kafasını karıştır. Bende adamı karıştırırım. Yok öyle keyfine göre burasını İzmirin çingene mahallesine çevirmeye

6.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Sayın Vesper,

olumlu olmaya çalışmanızı takdir ediyorum .. ancak..

KY yı panikletenler, burada, "bir şeyler yanlış" diye yazanlar mı ?

Yoksa, 25 sene içinde güzelim tesisi, "altın" dan

"teneke" fiyatı na indirenler mi ?

Elbette fiyat çok ucuz, çünkü olmuş "paslı teneke".

Peki ne garantiniz var çürüyüp toprağa karışmayacağının ?

En ufak bir düzelme emaresi görüyor musunuz ?

Vebal almak o kadar kolay değil...

Ayrıca hiç kimse, "dün" yazmaya başlamadı, yıllardır ikaz ediyorlar ..

Siz dikkate değer bulmuyorsanız okumayın.. ama yazılanlar da yanlış yok..

Bizim hoca ne dedi de yanıldı ki? 1.9 altı şelale, mezarlık dedi aha durum bu..

7. Ne dediğinden ziyade nasıl söylediğini , uslubu kast ediyorum.Gecen hafta birisi kör gözüm parmağına misali 1.40 lı kademelere satış gönderdi.Ben demistim derse..konak meydanına heykelini dikelim.

8. Bu şirketteki hakim hissedarları mirasyedi... çulsuz... şirketin borcu, harcı, yatırımcısı umurlarında değil...
    Varsa yoksa, yönetimi kaptırmamak, dolayısıyla, şirket imkanlarından yararlanmak, İzmir gecelerinde sanayiici görünümünde arzı endam etmek....

2007 de bile öd korkusundan, BTCIM hisselerini BSOKE ye aldırdınız...

İzmirli hoca 19 senelik bir dolar grafiği paylaşırmısın?...
    Herkes görsün kepazeliği...

Saat 14 te BSOKE saat 15 te BTCIM genel kurulunu yapabilme aymazlığı....
    Bakkal bile 1 saat içinde dükkanını inceleyip de ne yapıp ettiğini irdeleyemez...
    Hazirun cetvellerinde T.C. kimlik numaralarını gölgeliyorsunuz.. tamam anladık... hisse miktarlarını niye gölgeliyorsunuz?... Bunu bir de KAP a bildiriyorsunuz... KAP ın anlamı ne?... Kamuyu Aydınlatma Platformu... Bırak kamuyu,siz yatırımcınızı, küçücük hissedarlarınızı bile aydınlatmaktan kaçınıyorsunuz...
    Ama yatırım hesabına " başkası bakamaz" şerhini koymayan herkesin hesabında ne var ne yok görebiliyorsunuz...

Hadi yapın BTCIM de bedelliyi... sıkar değil mi?...

Hakkı huzurunuz olmazsa şirket imkanlarından faydalanmasanız nasıl yaşarsınız?....

Gün gelir de, yatırımcı eksenli bir borsa, SPK oluşursa; döviz bazlı en yüksek fiyattan vatandaşın elindeki hisseleri geri almaya ve de o imtiyazlı hisselerinizle birlikte borsa kodundan çıkarılmaya mecbur bırakılırsınız...
    Son düzenleme : mterkan; 29-05-2019 saat: 03:05.

Sayfa 338/597 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •