Sayfa 338/540 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by tahirkeles Yazıyı Oku
    Hayret yani bir hisse bu kadar art arda ve bu kadar iyi haberler ile hala düşüşte.
    İnanılmaz.

Adamlar sadece bir sözleşme ile yıllık karı kadar iş almışlar.
    Hala düşüşte.

Bu işi bilen gerçekte ne olduğunu yorumlayacak biri var mı?
    Şirket tahahut bazli calaiysor... Alınan bu siparişlerin benzeri geçen sene de alindi.. Yani bu rakamları geçen senin cirosuna ek gibi düşünme. Her sene münferit yapılan anlasmalar... Her sene yenileniyor...

2. Question İnanılmaz değil mi?

Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Şirket tahahut bazli calaiysor... Alınan bu siparişlerin benzeri geçen sene de alindi.. Yani bu rakamları geçen senin cirosuna ek gibi düşünme. Her sene münferit yapılan anlasmalar... Her sene yenileniyor...
    "12 ay içerisinde partiler halinde teslim edilecektir" deniyor yani yıllık.
    zaten münferit "tek, ayrı, kendi başına olan" demek.

Neyse hayırlısı neyse o olsun.

Ama iki ay önce 20 bin TL lik alan şu an 2500 TL zararda (%12,5)

Bu arada kar, bölünme, yatırım ve YENİ sözleşme haberleri geldi.

İnanılmaz değil mi?

3. Sn.tahirkeles ve Sn.kingsailor ikinizinde yorumları anlaşılır durumda.

Sn.tahirkeles ; ilgili haberler yayınladı ve yorumları önceki sayfalarda yapıldı.2.Çeyrek billançoya yansımaları incelendi. Bu kadar habere rağmen neden düşüyor sorusu için bistte sıkıntı var. Kağıtlar neydeyse dibi boyladı sadece ULUSE ile alakalı durum değil. Bütün kağıtlarda ciddi sıkıntılar var bu nedenle alıcı gelmiyor ULUSE ye ve düşüş kaçınılmaz oluyor.

YTD.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

4. Yerli dedik olmadi borcu yok dedik olmadı bilançolar güzel yine olmadı,hisseye sahip çık patron yoksa kendin çalar kendin oynarsın.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Sn.tahirkeles ve Sn.kingsailor ikinizinde yorumları anlaşılır durumda.

Sn.tahirkeles ; ilgili haberler yayınladı ve yorumları önceki sayfalarda yapıldı.2.Çeyrek billançoya yansımaları incelendi. Bu kadar habere rağmen neden düşüyor sorusu için bistte sıkıntı var. Kağıtlar neydeyse dibi boyladı sadece ULUSE ile alakalı durum değil. Bütün kağıtlarda ciddi sıkıntılar var bu nedenle alıcı gelmiyor ULUSE ye ve düşüş kaçınılmaz oluyor.

YTD.
    Valla hocam tutunan kagit tutunuyor piyasada..... Cok düşen kagitlarin çoğu endekste düşüş başlamadan önce aşırı prim yapmisti.... Uluse onuda yapmadı... Ona ragmen tutunutyor demek zor....

6. Evet bugun dik durdu bizimkisi..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Arkadaşlar neden bu kadar çok yazıyorsunuz. Bir hisse alınır alınmaz hemen koşarak gidecek diye bir şey yok. Eğer hissenize güveniyorsanız bekleyin. Bakınız ben 2015 den bugüne taşıyorum. Maliyetim 10,34 dü, 5,89 gördüm. Oradan 21 i gördüm. Şimdi bölündü ve ileriside çok güzel olacak biraz sakin olun yoksa sağlığınızdan olursunuz. Herkese iyi kazançlar...

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 338/540 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •