Originally Posted by onur1064 sıkışma bakalım ne yöne olacak endekste Sen sussan temiz arti 2 miz vardi Sabahtan okuldan actim konuyu sirf biste nazar etme diye ama duramadin mahvettin herseyiiiiii
Originally Posted by regal1 aynı fikirdeyim bollinger patladı patlayacak. tabi fake te olabilir. Olma ustadim olma Ayni fikirde sakin olma onurla
Originally Posted by Webster Sen sussan temiz arti 2 miz vardi Sabahtan okuldan actim konuyu sirf biste nazar etme diye ama duramadin mahvettin herseyiiiiii 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Originally Posted by onur1064 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 🤔🤔🤔🤔🤔🤗🤗🤗🤗🤩🤩🤩
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by Webster 🤔🤔🤔🤔🤔🤗🤗🤗🤗🤩🤩🤩 Karhane kirmiziya döndü nihayet, rahatlamistir herhalde, bi sabahtan beri kıvranıyordu
Originally Posted by YapraksızYonca Karhane kirmiziya döndü nihayet, rahatlamistir herhalde, bi sabahtan beri kıvranıyordu Ee ben gecen dedim size gelin su onuru furalim kurtulalim diye Dolar forumunda bir ters indikator vardi hatirlarsin 😀😀😀 Burada da o kisi onur
İbrahim demedi deme patlar bu ibrahim Ytd
Originally Posted by Webster İbrahim demedi deme patlar bu ibrahim Ytd Valla dostum Web, " ben alinca düşüyor satinca yukseliyor ama hep böyle " diyenleri biraraya getirip bir algoritma yapsak paraya para demeyiz aslında, hepsi anlik veri girisi yapacak, sistem al dediginde satacagiz, sat dediginde alacagiz🤪
Forum Rules
Yer İmleri