Sayfa 338/1002 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Evet sarkazm konusunda kendini aştı o sırada.

Yalnız onun dışında yine ben demistimciler çıkmışlar ortaya bir düzeltme şarttı yani umarım bir duzeltmedir. Çünkü politikada psikolojide henüz bir değişiklik yok.
     Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Aylardır düzeltme bekliyordu kendisi, çok gecikmeli de olsa yüzü gülmüştür, kanal direncinde sert tepki verdi.
    VIX 30 a çıktı, ABD 10 yıllıklar % -4 , ilginç bir gün.

2. [QUOTE=hellistheothers;4733712]

söylediklerinizi dikkate alarak mesajı kaldırdım.
    Son düzenleme : sevinen; 03-09-2020 saat: 20:21.
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

3. Sn. hellistheothers

Size saygımdan bende mesajımı siliyorum. Umarım herşey daha iyi olur ama bu kış korona etkisiyle zor geçeceğini düşünüyorum.

4. NDXT katliam devam ediyor. Nvidia -9 Tesla -7,6 Adobe -6,9 Apple -6,6 (6'dan az düşenleri dahil etmedim ) Bu hisseleri tutan fonlar ayvayı yedi.

5. Yapı Kredi'nin fon sepeti fonlarının birinci, ikinci, üçüncü isimli olanlarının geçmiş ve güncel portföy içeriklerine bakıyorum.
    Hadi sadece kendi kurumunun fonlarını taşımasını bir nebze anlarım ama taşıdıkları fonlarının ağırlığını dahi altı ay boyunca en fazla %1 değiştirmiş. içerikte % 18 olan fon yine 18 ; %3 olan yine %3.
    Aman bu fon şişti azaltayım, şu fonda hareket olur biraz artırayım dememiş hiç. Çok ilginç gerçekten.
    Büyük özel bankaların fon yönetimleri gerçekten çok özensiz, bu işe ilgisiz ve iddiasız.
    Bizim de fonumuz yok demeyelim diye yapıyorlar adeta ve bu fonların yatırımcı sayısı en iyi hisse fonlara yakın hatta fazla.
    mac , tkf falan 200-300 m yönetiyor . Bunlar 600 m. Sadece riskten kaçınma ile açıklanabilir mi bu ?

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yapı Kredi'nin fon sepeti fonlarının birinci, ikinci, üçüncü isimli olanlarının geçmiş ve güncel portföy içeriklerine bakıyorum.
    Hadi sadece kendi kurumunun fonlarını taşımasını bir nebze anlarım ama taşıdıkları fonlarının ağırlığını dahi altı ay boyunca en fazla %1 değiştirmiş. içerikte % 18 olan fon yine 18 ; %3 olan yine %3.
    Aman bu fon şişti azaltayım, şu fonda hareket olur biraz artırayım dememiş hiç. Çok ilginç gerçekten.
    Büyük özel bankaların fon yönetimleri gerçekten çok özensiz, bu işe ilgisiz ve iddiasız.
    Bizim de fonumuz yok demeyelim diye yapıyorlar adeta ve bu fonların yatırımcı sayısı en iyi hisse fonlara yakın hatta fazla.
    mac , tkf falan 200-300 m yönetiyor . Bunlar 600 m. Sadece riskten kaçınma ile açıklanabilir mi bu ?
    Adamlar demekki pazarlamasını iyi yapıyorlar. Hedef kitlesi zaten maaş müşterileri

7. Fon sepeti fonları suyunun suyu gibi, yönetim gideri alınan fonları sepete koyuyorlar, üzerine bir yönetim gideri daha alıyorlar.

Yönetim giderlerine iyi bakmak lazım, örneğin dediğiniz yapı kredininkiler %3 , ziraatın Zpc %0.07

Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Osmanlı içeriklerini açıklamıyor mesela. Sadece şu kadar tahvil, bu kadar hisse diyor. Anladığım kadarıyla mevzuat, ne alıp sattığını illa açıkla demiyor, ne türde menkul bulunduruyorsun onu açıkla diyor.

Bu arada bugün fonlara yansıyacak kur artışı 4,31 kuruş.
    NDXT -%4'e dayanmış. AFT, YAY eksi getirebilir.
    Eksi ama ne kadar sayın Dr.
    Çok fena gibi gelecek bence...bir haftada aldığımız bir gecede gidiyor

Sayfa 338/1002 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •